Financial sub leszek

Blogs » Blog - Azurit » Financial sub leszek
2018. 05. 07. 19:00 | Appeared: 1276x
Üdvözlöm!
Először is meghunyászkodva esedezem bocsánatáért, amiért ajánlatára (még ha tudom, nem egyedül nekem címezte a felajánlást), itt nyíltan is válaszolok. Fura, de van ez a heppem, hogy ha valami érzelmileg mélyen megérint, akkor fogom és megírom. Mintha lőtt seb után nyúlnék tövig, hogy monitorra freccsencsem felzúdult szívemből azt a pár pintnyi vért...
Mint adatlapomon bárki láthatja, domináns férfinek vallom magam. Balgán többször is hangoztattam, belőlem hiányzik a sub oldal. Mégis olvasva ajánlatát, úgy érzem, a lehető leghamarabb szeretnék a financial subja lenni. Mentségemre, azt is nyíltan vallom: a szub-dom viszony két személy közt alakul ki, én csupán kerültem eddig azokat a személyeket, akik mellett dominanciám veszélyeztetve éreztem. Eddig többre tartottam a kölcsönös közös élvezetet.
De régi énem hátrahagyom most, mint rongyos bohócruhát, Önért.
Ne higgye, hogy merő kétségbeesésből hozom csak meg ezt a döntésem. Bár némi kétségbeesés dolgozik bennem, de nem ez a fő indok.
Már jócskán férfikorba léptem, mégha oly' észrevétlen is, mint azt a költő megírta. És a férfinak kell a vesződség, küzdelem, a helytállás, hogy megmaradhasson férfinak. Azt hiszem, ez egyaránt igaz lehet a domináns és a sub férfiakra is. A felelőtlenség elviselhetetlen könnyűsége megöli a férfi lelket.
Ezért gondoltam, hogy az Ön szolgálatára szegődnék, hisz kell a magasabb eszme a férfi számára, hogy munkáját, és létét elviselje.
Bár pontos összegekről nem esett szó ajánlatában, úgy vélem, hogy a fizetésem valamivel több, mint kétharmada lenne helyénvaló. Ne gondolja, hogy ez túlzás, én Diogenészen, Epikuroszon nevelkedtem, és Buddha mosolyog rám kelet felől, az anyagi világ számomra illékony tünemény, és kevés kell az embernek a lélek szabadságához, és boldogsághoz. A sok pénz csak az anyagba feledteti a lelket.
Én mindenképpen hosszú távon gondolkodom. 15, 20 év legalább. Hogy szándékom komolyságát lássa, ragaszkodom a papír alapú szerződéshez.
Egyetlen kikötésem van még, jelenleg szabad akaratú tárgyaló partnerként. Amíg rendesen utalom önnek a havonta megbeszélt pénzt, addig a családom nyugalma szent és sérthetetlen. Azonban ha elmarad a megbeszélt összeg fizetése, elvárom, hogy felrúgja családom békéjét, kiforgasson vagyonomból, szétrombolva fészkünket. Ezt így érzem fairnek.
Kedves Hitelintézet. Kérem fogadjon el financial subjának...
Azurit
(Ugyanitt várom a leveleket "financial domot keresek" jeligére.)

Comments (2)


#288314 | 2018. 05. 08. 00:25
Imadom a csattanokat :)
Deleted user
#288281 | 2018. 05. 07. 21:52
Esküszöm én is vállalom, vagy leszek a financial seggbaszója. :D