Eccarv: Sziasztok!

Blogs » Blog - Azurit » Eccarv: Sziasztok!
2017. 11. 03. 20:24 | Appeared: 1043x
Keywords: Unikornis_mesék
Sziasztok! Úgy örülök, hogy végre én is köszönhetek nektek!
Azúr itt hagyta bekapcsolva a gépet, és elment nézni a plafont. Mintha nem ugyanolyan lenne, mint tegnap. Azúrnak most fura színe van...
Én inkább jöttem pixizni. Azt hiszem Azúr még nem is tudja, hogy megtanultam írni. Csak olyan aranyosak vagytok, és Azúr alig ír le valamit abból, amit én mondok neki. Pedig Azúr szerint ez egy ismerkedős oldal. Még nem nagyon értem, ez mit jelent, de Azúr szerint ti nem látjátok egymás történetét, ha a másikra néztek. És én szeretnék megismerkedni veletek.
Azúr megígérte, hogy lesz megint Pixis találka, és hogy már az eseményt is átállította láthatóra. De én azokkal is szeretnék megismerkedni, akik nem tudnak eljönni a találkozóra. És akkor meg miért nem ír le mindent Azúr, amit mondok neki? Azúr félt...
Pedig már nem kellene féltenie.
Mert már tudom, hogy tényleg vannak emberek. Ezért mindig kinevettek régen a többiek, mert én hittem az emberekben. Tudjátok, nekünk is vannak meséink. Amiben vannak autók, meg gőzmozdonyok, szarvtalan Eccarvúk, meg... emberek. És butának néztek, amikor énekelgettem elalvás előtt, hogy "Imádom az emberet, imádom az emberet, embe-embe-emberet..."
De én találkoztam egy igazi emberrel! És nem is csak eggyel! Egy hatalmas ménes van belőletek! Szeretnék minél több embert megismerni. Olyan szép színetek van.
Ecc.

Comments (28)


Deleted user
#259240 | 2017. 11. 04. 22:51
Na szóval! A helyzet plüssnépség, hogy Cápi sumák volt, de megkegyelmeztem rajta, mert selfit nem tud csinálni a haverjaival, lévén uszonyuk. Szóval csoportkép megtekinthető, bár még pár cimbi hiányzik. Cápi előretologatta magát, hogy egyértelműen lássátok, ki is ő. Széles vigyora, nagy szemei vannak és csíkocskái :) Véletlenül ő van a középpontban is :)
Deleted user
#259137 | 2017. 11. 04. 11:43
Cuki,Eccarv!

Ez a nőszemély teljesen kiborít. Egyik pillanatban még csapkod a késsel kint (veszélyes, ha kés van nála, úgyhogy csak csendesen beszélek, mert akkor lehet holnap cápuszony leves lesz a menü). Következő pillanatban, meg már itt rámol. Jön-megy, nagyon figyelni kell. Igen mi is el vagyunk ám dugdosva, lehet, hogy le is takargatna minket, ha olyasmi történik, de azt hallottam, mikor törpének mondta, hogy csak olyan jöhet közénk, aki méltó arra. Na ezt még nem értem, majd lehet egyszer megkérdezem tőle. Lehet én is kicsi vagyok még? :)
#259134 | 2017. 11. 04. 11:08
Ui.: Bezzeg a babák mindent láthatnak az üveg mögül! BB nem is szereti őket. Mindig valami Csákit emleget, amitől M mindig nagyon mérges lesz. De minket nagyon szeret. Jófej ez a BB, csak nem értem a poénjait. Biztos ehhez is kicsi vagyok.
#259132 | 2017. 11. 04. 11:02
Ha lesz elég bátorságom, hogy bevalljam neki, hogy belenéztem a tabijába, akkor majd megmondom neki. Tudod biztosan nagyon mérges lesz, és olyankor úgysem érdekli, hogy mit mondanak neki, csak durcizik. De utána szólok, ígérem! -:-)
#259131 | 2017. 11. 04. 10:58
Már nagyon régóta M-el vagyok. Láttam a legszomorúbb történeteit, és a legboldogabbakat is. Ő nem gondolja, hogy sajnálom, mert akkor már régen kirakta volna a szűrömet. Nem bírja, ha sajnálják. -:-)
Egy része van az életének, amibe nem enged be. Olyankor, amikor itt van BB, el kell vonulnunk abba a ládába, amin amúgy lakunk, hogy ne lássuk. Ő is azt mondja, hogy kicsik vagyunk hozzá. Pedig Maci igazán öreg már, nem értem, őt miért zárja be velünk együtt. Talán azért, hogy vigyázzon ránk, mert néha ijesztő hangok jönnek odakintről. Akkor sem kukucskálnék, ha megengedné. Ezt a történetét megtarthatja, erre nem is vagyok kíváncsi. Azt mondod, hogy ez a bdsm? Azuritnak igaza van. Akkor inkább igazgassuk együtt a nyergedet, az sokkal jobb elfoglaltság lenne.
Deleted user
#259130 | 2017. 11. 04. 10:15
Eccarv!

A helyzet az, hogy mivel ide-oda csapong a némber, a polc az lehet, hogy csak holnapra lesz meg, de nagyon snájdigak leszünk. A törpei is rámol, lehet csatlakoznak még a polcra cimborák, a némber oda is megy segédkezni, közben süt-főz-mosogat meg minden. Nem tudom honnan veszi az energiát, bár valamit olvastam a lapján, mert azt is meglestem, biztos ahhoz is köze van. Na de amint meglesz, majd sunyiba küldök információt és lehet nézelődni. Úgysincs egy nyomorult képe sem nem az albumjaiban. :)
Azurit Deleted user
#259129 | 2017. 11. 04. 10:10
Eccarv, Azurit majd megszereti az én pici pónimat :D
Erről gondoskodok :D
#259128 | 2017. 11. 04. 10:08
Hű, mondd meg Odaadasnak, hogy siessen a takarítással. Nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy néz egy cápa, de Azurit már mocorog, mindjárt felébred. Gyorsan betöltöm a youtubeon az én pici pónim meséket, azzal ki lehet őt kergetni a világból! Hátha így még láthatom a képedet, mielőtt elkezd veszekedni velem. :(
#259127 | 2017. 11. 04. 10:06
szia Cuki!

mondd meg M-nek és O-nak, hogy nekem vannak d/s könyveim, az egyik igen erősen kapcsolódik ehhez a bloghoz is ;)
#259126 | 2017. 11. 04. 09:51
Nem tudom, Cuki, te hogy vagy vele, de amikor először meséltem Azuritnak, hogy az Eccarvúk látják a lelkek színeit, meg arról, hogy ha mélyen belenéz egy unikornis egy másik lénybe, akkor megismeri a történetét, akkor Azurit olyan színűre váltott, mint egy viharos októberi reggel. Megígértette velem, hogy csak azokba a történeteibe nézek bele, amibe ő is beleegyezik. Azt hiszem megijedt tőlem. Furcsa. Soha, senkit nem láttam még félni egy unikornistól. Szép volt ez a színe is, sosem láttam még ehhez fogható színeket - de nem szeretem annyira. Nem tudom, te hogy vagy M.-mel, nekem néha nagyon fura érzésem van Azurittal kapcsolatban. Azt hiszem, ezt Azurit úgy hívná, hogy sajnálom őt. Fura érzés, és egy cseppet sem vidám. :( Tudod, Azurit még nem fogja fel, mit jelent az, ha egy Unikornis megérti a másik lény történetét...
Szóval kérdezgettem erről a BDSMről Azuritot, ha már meg nem nézhettem. Ő erre hebegett, meg habogott, azt mondta, tudod, a szeretet olyan mint a kötelék, és akkor vannak emberek, akiknek a kötelékből kötelek lesznek, meg tudod vannak a virágok meg a méhecskék... De egyre zavartabb volt, egyre gomolygóbb szürke színe lett, és végül paprikavörös fejjel azt mondta, hogy ehhez még kicsi vagyok, majd ha nagy leszek elmagyarázza, meg egyébként is hogy áll rajtam az a nyereg, igazítsam meg.
De egyszer megértem majd, mint jelent a BDSM.
Deleted user
#259123 | 2017. 11. 04. 08:58
Szia Eccarv!

Kihallgattam a némbert, ahogy arról beszélt, hogy itt-ott csinál helyet, úgy hallom lesz külön polcunk is, majd akkor tuti csinál csoportképet is, de azt is hallottam, hogy akkor már szépen le is takarítja a helyünket, meg minket is, mert hát snájdignak kell lenni na. Szóval nagyon fura ez a nő, látszik, hogy nagyon töri a buksiját mindenfélén, közben ezt-azt ide-oda pakolászik, de most elmélyülten issza a kávéját meg szívja a füstölő mizéjét, de látszik, hogy csápolhatnék az arca előtt, akkor se venne észre. Na szóval ha lesz csoportkép majd sunyiban feltolom az albumjába és akkor majd megnézhetitek :)
Deleted user
#259122 | 2017. 11. 04. 08:53
Szia Cuki!

Valami álindokkal elhajtottam innen ezt a nőszemélyt, de van mit csinálnia, szerintem most tol egy tejeskávét meg egy tüdőropit, ahogy ő hívja. Na szóval itt rengeteg tengeri jószág van, nem mindenkinek van neve, de majd meglesz, vannak csigák is. Van sárkány, sok-sok kutyuska (élő is van kettő) de még farkas is. Van valami csokifaló kerek madár is. Na mindegy a lényeg azért szeressük ám a némbert, mert a kutyulik elől mindig kimenekít minket, mert azok nagyon szeretnek velünk játszani, csak néha durvák, főleg a pici, a nagyobb már leszokott rólunk, ő már engedelmesen szemléli a nőszemélyt. :)
#259121 | 2017. 11. 04. 08:48
A tigris nem esz meg, csak rád ugrik. M fiának van tigrise. Kibírhatatlan...
#259120 | 2017. 11. 04. 08:47
Te, Eccarv! Nézted már, mi van a tetejére írva a lapnak? BDSM társkereső. Mi most találtunk társakat, mert hát összebarátkozunk. Akkor mi vagyunk a BDSM? Te tudod mi az?
#259119 | 2017. 11. 04. 08:46
Szia Cápi! Kicsit pirulok, mert én még sosem láttam cápát. A tigrisről már hallottam, azt mondták, vele vigyázni kell... De ha te nem eszel meg, akkor a tigriscápa valamilyen aranyos tigris lehet? Egyszer találkozzunk mi is, sosem láttam még cápát, de biztos nagyon aranyos lehetsz! :)
#259118 | 2017. 11. 04. 08:39
Szia Cápi!

Nekem is vannak barátaim. Kettő. Egy nagy morcos mackó, és egy sárkány. A maci amúgy aranyos, és nagyon okos is. Képzeld, még egy filmben is szerepelt, AI a címe, vagy mi. Nem emlékszem, mert amikor M nézi, mindig elbújok. Olyan félelmetes... Sárkány meg nagyképű és valami furi nyelven beszél, ha haragszik, mert őt meg valami Lendből hozta M. Sárkit erről nem fogom megkérdezni, mert megint olyan csúnyán fog nézni azokkal a nagy szemeivel. De amúgy jó haverok, és mind nagyon szeretjük M-et. Van saját helyünk is, ami csak a miénk! Ide nem jöhetnek azok a fehér arcú babák, ez a fiúk birodalma! A babák maradjanak csak az üveg mögött, az való nekik! -:-)
#259117 | 2017. 11. 04. 08:36
Igen, az emberek néha nagyon furák. Sok vicces dolguk van, néha nagyon bonyolult dolgokat csinálnak egyszerű dolgokból. Azúr egyszer azt mondta, azért szeret engem, mert olyan egyszerűnek látok mindent. Én tudom, hogy nem csak ezért szeret. Persze, ha neki is csak legelnie kellett volna .... [jujj, most majdnem elárultam, hol lakunk!] meg sütkérezni a napon, meg futkosni, meg létezésével fenntartani a világban az egyensúlyt, akkor neki is sokkal könnyebb lenne meglátni a dolgok egyszerűségét. De ezért szeretem az embereket. Mert olyan viccesen furák!
#259116 | 2017. 11. 04. 08:25
M azt szokta mondani, hogy ha nem dolgozik, akkor nem nézhetek majd több Én kicsi Pónimat, meg Utolsó Egyszarvút. Pedig csak azon a fekete kapcsolón kell nyomni a pirosat, aztán meg a háromszöget. Ehhet mit kell dolgozni? De mindegy, ha Ő mondja, elhiszem. Tudod M soha nem hazudik. Szerintem azért, mert lusta hozzá -:D
#259115 | 2017. 11. 04. 08:19
Látod, Cuki, ezt a dolgozást én sem értem. Egyszer megkértem Azúrt, hogy maradjon itthon velem játszani és beszélgetni. Azt mondta, nem lehet, mert mennie kell dolgozni. Megkérdeztem, hogy de miért dolgozik. Azt mondta azért, hogy legyen mit enni. Erre én nagyon megörültem, és mondtam neki, hogy de jó, akkor menjünk játszani, mert most nem vagyok éhes. Szomorú színe lett, de mosolygott és azt mondta, ez nem így működik. Láttam, hogy ő is maradni szeretne, de mégis elment dolgozni. Néha furák az emberek.
#259114 | 2017. 11. 04. 08:14
Megúsztam, M nem vette észre, hogy írtam, és már el is ment itthonról. Folyton úton van. Azt mondja, sokat dolgozik, vagy mi. Nem értem. De ha egyszer majd nem dolgozik, akkor megkérem, hogy menjünk el találkozni Veled. Azurit is jöhet, engem nem zavar. Legalább lefoglalja M-t, és mi nyugodtan beszélgethetünk azokról a dolgokról, amik nem tartoznak ezekre a furi emberekre. -:-)
Deleted user
#259113 | 2017. 11. 04. 08:08
Szia Eccarv!

Cápi (tigriscápa nagy szemekkel, de picike) vagyok, nem eszlek meg, nem bántalak. A Lütyi elhúzott tenni venni a konyhába, a törpe kiadása adta a nevem. Van egy rakat társam is, mert a Lütyője nagy függő ám, gyűjtöget minket. A törpénél van ám a fajtádból való is, csak elbújt, mert beszari, nem úgy mint én. Elég szar ám pötyörészni uszonnyal ezen a gagyi ótvar gépen, de még a Lütyő nem jutott odáig, hogy rendberakja a többit. Na közelít, mennem kell. :)
#259112 | 2017. 11. 04. 08:05
Szia Cuki!
Juuuj, de jó, hogy írtál! Próbálok halkan trappolni örömömben, nehogy felkeltsem Azuritot. Képzeld, én már láttam rólad tényképet is. Az olyan, mintha Te lennél, csak nem látom a történeted, és nem mozogsz. Az emberek az olyanokat tényfékezőgépekkek csinálják!
Mondd csak, volna kedved valamikor találkozni? Mondjuk elvihetnénk Marilynt Azuritot is!
#259111 | 2017. 11. 04. 07:59
De igen, Azurit lesz mérges. Tudtam én,hogy baj lesz belőle, hogyha hagyom, hogy Azurit bevegye a piros mellé azt a két fura kéket is. De reggelre eldugtam a gyógyszereit! :D
#259110 | 2017. 11. 04. 07:26
Szia Eccarv!

Cuki vagyok. Én vigyázok M-re már sok-sok éve, amikor alszik. Most kiment kávét főzni, és feloldva hagyta a tabiját.
Nagyon csini a nyeregpokrócod... -:-)
Remélem M sem lesz mérges, hogy írtam Neked, mert képes befóliázni, amíg elmegy vásárolni. BB-t legalábbis folyton ezzel fenyegeti...

Legyen szivárványokban gazdag, csillámlóan szép napod, Kedves Eccarv!

Puszi:
Cuki
#259109 | 2017. 11. 04. 06:52
Hát meg kell zabálni Eccarvot, olyan bohókás, mint a gazdája :D
Deleted user
#259103 | 2017. 11. 03. 23:45
Nem Azurit lesz mérges? :) Nagy cupp. Olyan jót mosolyogtam :)
#259101 | 2017. 11. 03. 22:47
Félek Eccarv mérges lesz, ha rájön, hogy blogolok. Ki véd meg egy szegény ártatlan unikornist? (Csináltam egy képet is magamról blogolás közben.)
Deleted user
#259100 | 2017. 11. 03. 22:27
<3