Orgazmus kontroll 13-15 nap

Blogs » Blog - attila_A » Orgazmus kontroll 13-15 nap
attila_A (42)
Switch
Male, Bisex
  • Has closed albums 
  • Has blog 
Entries filtered by time 2018. 12. (4)
2018. 12. 21. 17:01 | Appeared: 1266x
Ahogy telnek a napok a sokat jár az eszem a szexen, minden ilyen gondolat felizgat, de ez kb a 7-8 naptól így van(vagy kb 25 éve?:))
Úgy alakult hogy viszonylag sok időm felszabadult a 13. napra, így direkt húztam magam azzal hogy sokat beszéltem a szexről, olyanokkal beszélgettem akik épp másokkal szexeltek akkor mikor én nem, és persze sok izgató tartalmat néztem a neten. Ez eleinte még csak rövidebb hosszabb farokizgatásokat eredményezett, miközben mindig bizsergett mikor abbahagytam. De voltak meglepően lenyugodott órák is:)
Aztán estére oda jutott a dolog hogy egy ilyen izgató böngészés alatt ahogy állt a farkam elkezdett kis előváladék is jönni.
Ez tetszett és verni kezdtem a farkam, húztam amíg lehetett, és sikerült kétszer is az este folyamán olyankor leállni, hogy már pár csepp sperma kispriccelt de még éppen nem élveztem el.
Ezt követően elég nehéz is volt elaludni bizsergett a farkam.

Másnap is izgattam magam, de nem olyan sokat, egy délelőtti pisiléskor már az elején bizsergett a farkam és a herém is, pisilés vége fele az utolsó kis adag már nem pisi hanem sperma volt, kb két lüktetéssel jött ki kb harmada mint egy orgazmusnál. Nem éreztem hogy élveztem volna, az izgalmam sem lankadt, de kellemes érzés volt ahogy kifolyt belőlem. Úgy látszik túltelítődtem :)

Ezekután még sokat izgattam magam a nap folyamán, ezen az estén is egy maszti végén újra lett minimális szivárgás.

Ma a 15 napom nyugisan telt eddig, habár jópárszor felállt, de hamar le is higgadtam, igaz nem is csináltam semmi olyasmit ami fentartotta volna. De még csak most kezdtem igazán izgatni magam és hosszú ez a nap, meglepően egyre könnyebb leállni az orgazmus elött, habár talán rövidebb időkre bírom mint korábban.

Comments (1)


#323507 | 2018. 12. 21. 18:04
Mi a cél?
40 nap 40 éjszaka? :D