BDSM-mel a jövőbe!

Blogs » Blog - Aranyliliom » BDSM-mel a jövőbe!
2019. 08. 01. 21:26 | Appeared: 1032x
Osztottfigyelmes hiperaktívként megtanultam, hogy olyan közegben, ahol még nem ismernek jól (azaz nem szokták meg és fogadták el, hogy milyen az, amikor figyelek), mit tegyek, mit találjak ki magam szórakoztatására, hogy a számomra kevés inger ellenére se ne aludjak el, se ne kapjam szét a környezetem. Az egyik legjobb (mert mindig kéznél, pontosabban fejben van) párhuzamos elfoglaltság a szexuális fantáziálás...

És legutóbb, mikor arról volt szó szörnyen komoly megbeszélésen, hogy milyen stratégiával és módszerekkel készüljünk hozzánk forduló partnerek 21. század közepére prognosztizálhatóan elvárt munkavállalói kompetenciái fejlesztése érdekében, egyszer csak azt vettem észre, hogy a "valóság" és a fantáziálás szép lassan egybecsúszik....

Mert a munkavállalóval szemben támasztott követelmények, hogy a következő területeken legyenek jók: komplex problémamegoldás, kritikus gondolkodás, kreativitás, emberek kezelése, csapatmunka, érzelmi intelligencia, ítélet- és döntéshozatal, szolgáltatásorientáció, tárgyalás, kognitív rugalmasság... és hát hol máshol található meg ez mind együtt, koncentráltan, ha nem itt, Pixielandben?

Kreativitás - minden sörnyitó analógiájára: minden szexuális segédeszköz; partnerkeresés-ismerkedés során brutálintenzíven fejlődik a kritikus gondolkodás, az emberek kezelésének képessége, a találkozás(ok) részleteinek megbeszélése és a vágy-kívánság-tabu-elvárás lista egyeztetése során a tárgyalási készség, az ítélet- és döntéshozatal komplex problémamegoldással, anyagias oldaltársainknál nyilván egyfajta különleges szolgáltatásorientáció valósul meg mindkét(-hár', -négy, stb.) fél okulására, és mindent beleng az érzelmi intelligenci rulez - pixie életérzés! Kognitívan meg hihetetlen rugalmasak vagyunk (angolspárga és társaik). És ez csak a jéghegy csúcsa.
Egy BDSM-szeánsz (és az oda tartó és azt követő út) egy szuperintenzív kompetenciafejlesztő tréning. Nomeg, online (e-leraning), távoktatásos és minden egyéb variációját választhatja ízlése szerint a fejlődni vágyó. Erektálódnak (és ejakulálnak) azok a kompetenciák!
És már láttam is, amint pixie-regisztrációt tesznek kötelezővé továbbképzés címszóval munkaadók alkalmazottaiknak...

És nem álltam elő az ötlettel. Nemrég még simán toltam a minimum effélét (meg valami ilyesmiért is tartanak, jó, nem akkora ötlet, persze-persze, hülyülök, de nem is ez a lényeg), és baromira nem érdekelt, ki mit gondol. De most nem. Megöregedtem? Az sem kizárt. De a valós ok: hónap vége van, számlázás. És a szívemhez nőtt a szakértői díjacskám. Megtartanám biztosra egy jó ideig. Azaz: prostituálódtam. Anyagias lettem. Ez de gáz...

Oldaltársak!
Fejlesszétek 21. században elvárt kompetenciáitokat!
Készüljetek a jövőre!
All that BDSM!

Comments (5)


#340705 | 2019. 08. 04. 10:46
Ne is mondd... Szerencsére főleg érett felnőtteket tanítok, nem iskolában, de azért így is vannak olyan fiúcskák a tanítványok között, akik... atyaég, úgy kell elfojtanom minden "gyanús" érzelmet, hogy az elfojtás se legyen gyanús, vagyis pontosan ugyanazzal a korrektséggel, szeretettel, nyitottsággal közelítsek feléjük, mint a többiek felé. Ez azért nagyon szép kis életiskola különben, lehet tanulni EQ-t, önfegyelmet, de még tanári korrektséget is belőle [szóval végülis van is igazságod, hogy oda-vissza is megy a tanulás].
#340704 | 2019. 08. 04. 10:29
Elvágólagosnak kell lennie a határvonalnak. A te oldaladról.
A diákot viszont ne bántsd érte, ha elkalandozik... az (is) a dolga...

Meleg, BDSM-es tanárbácsi?
Nem (lehet) könnyű műfaj...
#340703 | 2019. 08. 04. 10:27
Ühüm... pl. valami olyasmi... :)

És lehet, elég hamar összekuszálódna a megszokott munkahierarchia. :D
Mindenki tanulhatna. Magából. Másokból.
#340700 | 2019. 08. 04. 09:37
Hmm, azért ez veszélyes vizekre evez(het). Legalábbis az én szakmámban (tanár vagyok) kifejezetten lényegesnek tartom, hogy az efféle (egyébként valóban szinte szükségképpen létrejövő) asszociációkat a legszigorúbban ignoráljam, és a tanár-diák kommunikációt ettől a lehető legtisztábban tartsam.

Fordítva inkább igaz: a szakmai életem elég jól felkészít egy csomó mindenre, aminek itt hasznát vehetem...
Deleted user
#340698 | 2019. 08. 04. 08:42
Vállalati csapatépítés egy BDSM barlangban?:)