Apránként, szeletelve...

Blogs » Blog - Aranyliliom » Apránként, szeletelve...
2019. 01. 16. 21:57 | Appeared: 1254x
Mikor gimiben a második világháborúról tanultunk, sokat gondolkodtam azon, hogy a túlnyomó többségben lévő emberek hogyan hagyhatták, hogy embertársaikkal olyasmiket tegyenek, olyasmik történjenek, amelyek megtörténtek.
És arra jutottam, az egésznek a legfőbb titka az adagolás lehet.
Először kapsz egy kis dózist. Megdöbbensz, s mivel fedezel fel benne némi igazságot, ha akarod, tudsz mindkét oldallal azonosulni, végülis elfogadod. És így lassan apránként, szeletről szeletre szinte mindent... a kezdőpontról tekintve felfoghatatlan, meddig el lehet jutni a kondicionálásban.

Mondhatnánk, ez nem az oldalra való téma.
De.
Ma szégyenkezzen, aki olyan/olyasmi profilszöveget ír, hogy a nő nem más, mint ürítőedény. (Az erről szóló blog már eltűnt, de szerzője naponta jelentkezik hasonló témával.) És persze, az a nő is, aki így érez. Nomeg, akinek tetszik akár az egyik, akár a másik oldal.
Egy lépés előre.
Majd jön a következő, a következő.
(Emeljük a béka vizének hőmérsékletét.)
Ne dőlj hátra azért, mert te se nem írsz ilyet, se nem szeretnél ilyet, se nem szimpatizálsz ilyennel. Hamarosan a te "fétised", vágyad, szenvedélyed is sorrakerül!

Én meg azt gondolom, senkinek a profilszövegét nem kellene kicikizni, bírálni, minősíteni.
Van az oldalnak szabályzata, azt tartsuk be (és vannak moderátorok, akik erről gondoskodnak)!
És ne feledjük!! A profilszövegek, hozzászólások vágyakat tükröznek, olyan vágyakat, amelyekhez partnert keres a megfogalmazója. Nem rákényszeríteni akarja valakire, partnert keres hozzá. Aki ugyanazt szeretné, aki ugyanarra vágyik. Legtöbbször olyasmire, amit "odakint" nem fogadnak el, amiről beszélni megrökönyödést vált ki. De itt nem "odakint" van, hanem "idebent".

Ez itt BDSM-ia, mindenkit, turistákat is szívesen fogad.
De kedves látogató, tarts tiszteletben az ittenieket. Szokásaikat, kinézetüket, mindenüket. Ahogy teszed ezt külföldi látogatásaid során. Senkit ne pocskondiázz a hazájában (sem)!

Comments (3)


Deleted user
#327947 | 2019. 01. 16. 23:18
Lemaradtam valamiről asszem...
#327938 | 2019. 01. 16. 22:36
Nem tudom pontosan a BDSM/Kink vilàgàban mit takar a slut (ribanc) bràllìtottsàg, de ha jól feltételezem vannak olyan slutok, akik szeretnek ürìtőedények lenni. Szerintem itt làttam màr ilyen profilt.
Deleted user
#327935 | 2019. 01. 16. 22:35
nem véletlen épul erre egy egész iparág..reklam ipar a neve..tañitják..és sulyos milliárdokat nyomnak bele...

persze mondjatjuk...
ugyan mar az a fogkrém reklam kit zavar?...
egyszer egyszer megnézed és nincs gond..amugy se érdekel..nem akkarok fogkrémet venni..nincs ram akkora hatással...bla bla bla..

na gondolod..
akik azt kitalaltak olyan hulyék milliardokat ölnek bele egy nem muködö tsknikaba..
elhiheted..
a hulyék a tv ezen az oldalan ulnek..