Láthatatlan szerelem

Blogs » Blog - APX85 » Láthatatlan szerelem
APX85 (39)
Fetisist, Sadist
Male, Hetero
  • Online 
  • Has blog 
Entries filtered by time 2024. 09. (10)
3 days ago | Appeared: 81x

Már nem látnak, de még remélsz.


Van egy lány. Talán te is ismered őt. Olyan lány, aki valaha erősnek érezte magát a kapcsolatában. Egy olyan lány, aki bízott abban, hogy a partnere érti, látja és érzi őt. De valami megváltozott. Már nem olyan, mint régen. Az érintések, amelyek egykor annyira természetesek voltak, most szinte alig érezhetők. A szavak, amelyek egykor közelebb hozták őket, most már csak üres hangok. És ez a lány lassan ráébred, hogy valami eltűnt.


Igen te tűntél el!


Lehet, hogy már régóta próbálja elhessegetni ezt az érzést. Meggyőzte magát, hogy csak egy nehéz időszakon mennek keresztül, és majd újra minden rendben lesz. De ahogy telnek a napok, hetek, hónapok, egyre nehezebb elhinni, hogy minden újra a régi lesz. Valami mélyebb fájdalom kezd elhatalmasodni benne, egy csendes, ám mindent átjáró üresség. Mintha valaki, akit annyira szeretett, már nem lenne ott vele úgy, mint régen.


És ez az, ami a legjobban fáj. Nem a fizikai távolság, hanem az érzelmi üresség, ami szinte elviselhetetlen. Nem az érintés hiánya fáj igazán, hanem az a felismerés, hogy már nem vagy fontos. És ez lassan, de biztosan sebeket hagy benne.


Ő nem változott. Ugyanaz a lány maradt, aki mindig is volt – szeretett volna adni, szeretett volna ott lenni, szerette volna teljesen átadni magát. De már nem tud teljesen megnyílni, mert ott van benne a kétely, hogy vajon még mindig fontos-e. Vajon még mindig számít annyira, mint régen?


Talán sokáig hallgatott. Talán abban bízott, hogy minden visszatér majd a megszokott kerékvágásba, hogy újra eljön az az idő, amikor minden annyira könnyed és természetes volt. De mostanra rájött nem várhat tovább. Már nem tudja elnyomni magában azt az érzést, hogy valami nagyon nincs rendben. Már nem tudja elhitetni magával, hogy ez csak egy múló probléma.


És ez az igazán nehéz. Már nem érzi magát elégnek, már nem hiszi, hogy képes arra, hogy felébressze a másikban azt a vágyat, amit egykor annyira erősen érzett. Elvesztette az önbizalmát. Hiszen az valaki, aki valaha annyira szerette őt, most nem figyel rá. Akkor hogyan érezhetné magát elég jónak?


Ez az a pont, ahol ez a lány – talán te is – szembesül egy döntéssel. Maradhat csendben, elfojtva mindazt, amit érez, vagy végre kimondhatja azt, ami mélyen belülről marja. Mert a csend csak még mélyebbre húzza. A csend azt jelenti, hogy egyre jobban eltávolodik attól, aki egykor annyira fontos volt számára. De a döntés végülis csak rajta áll.


Talán félsz ettől a beszélgetéstől. Talán attól tartasz, hogy a másik nem érti majd meg, vagy nem akarja hallani, amit mondanál. Ahhoz, hogy újra közel kerüljetek egymáshoz, ahhoz, hogy újra megtaláld azt az intimitást, amit elveszettnek érzel, először neked kell kimondanod: Én itt vagyok. Még mindig vágyom rád. De már nem úgy látlak, ahogy szeretnélek. Miért?


Ez a beszélgetés fájdalmas lehet. Csak akkor tudtok újra kapcsolódni, ha ő is megérti, hogy mi történik benned. Nem kell bántóan vagy haragosan beszélned. Csak őszintén, tapintattal. Mondd el, hogy szükséged van arra, hogy újra érezd, hogy fontos vagy. Hogy figyel rád, hogy lát téged, nemcsak mint egy partnert, hanem mint embert, aki mély érzelmeket táplál iránta.


Ez nem nagy kérés. Figyelmet, törődést, és annyit, hogy újra lássanak. Az, amit most érzel, nem fog magától elmúlni. Csak akkor találhatod meg újra a helyed, ha a partnered is érti, hogy mi történt köztetek. Hogy mi az, amit elhanyagoltak, és hogy mennyire fontos lenne helyreállítani azt, amit elvesztettetek.


Ne félj kimondani, hogy mi fáj. Mert az erőd nem abban rejlik, hogy elnyomd az érzéseid, hanem abban, hogy szembe mersz nézni velük. Az igazi bátorság az, ha képes vagy kifejezni azt, amit érzel, még akkor is, ha nem tudod, hogy mi lesz a válasz. Mert csak így találhattok egymásra újra.


Ez a lány – talán te is – most itt áll egy döntés előtt. És bármi is történik, az erő ott van benne, hogy elmondja, mit érez. Az, hogy kérjen. Mert amit kér, az nem túlzó. Mert ezt minden ember megérdemli. Még te is.


Comments (0)


The comments are only available after login.






 
aaaaaaaaaaaa