Inkompatibilitás

Blogs » Blog - Andras_77 » Inkompatibilitás
2021. 07. 22. 12:10 | Appeared: 660x
Nem ma kezdtem az ismerkedést a bdsmmel és nem is a magyar közösség alapjain. Sosem vágytam arra hogy majd jöjjön valaki aki megmutatja ezt a világot és elmagyarázza az összefüggéseket hanem vettem a fáradtságot és utánanéztem a dolgoknak.

Azt hiszem ez volt az első tévedésem. A másik hogy megérteni akartam és elhelyezni az elemeket és egy összefüggő rendszerbe tenni. Nos ez sikerült is amivel elkövettem azt az "apró" hibát hogy olyat tettem mint kb senki a körülöttem levők közül.

Tudom a hiba az én készülékemben van. De ezt vissza nem tudom és nem is lehet fordítani. Eljutottam arra a szintre hogy a többség nem érti amit mondok vagy ha a sértődöttség köde mögül ki is pillant akkor az "igazad van de akkor sem leszek olyan mint te" mondat után némít. :-)))) Többnyire a hülye vagy szintig jutunk és némít.

Valamelyik nap volt egy vitám erről egy kedves baráttal aki azt mondta ha úgy akarna gondolkodni mint én robot lenne. Hiába érveltem hogy az okokat a döntés módjával nem kellene keverni és valóban az okok színtiszta matematikai érvek de ezt döntéskor az ember nem mérlegeli csak meghozza azt. Ő mégis a hülyeséget választja mert neki az a követendő példa. Eltelt 20 év meghoztam a magam szabályait ami leegyszerűsítette az életemet és példátlan sikereket hozott de minél több időt töltöttem egyedül annál jobban távolodtam a megszokásokból, kényelemből hozott döntések világától. Ma már semennyire sem értem és ők sem engem. De hogy hogy sem csak én vagyok a bunkó ha nem fogadom el őket... fordítva sosem :-) Pedig csak azért nem fogadom el mert ők sem engem.... Az ember lelke egy idő után fellázad hogy mindig csak ő a hülye. Az hogy egyedül vagyok 8 éves korom óta sosem az én választásom volt... Na jó 20 éves korom után hagytam hogy elmenjenek mellettem azok akik nem tudtak elfogadni...

De még ezzel sem volna baj ilyen az élet lehet mondani a fasz másik oldaláról. De az hogy ilyen nyilvánvaló helyzetben is tagadni kezdik még szakemberek is a birka effektust az több mint nevetséges. Amikor minden nap a képedbe vágja x ember a környezetedben hogy barátokat kellene találni majd ő az első aki otthagy és épp akkor nem ér rá meg kb semmikor sem vagy max 3 hónapban 1x egy órára 4 lemondás után.... De légy önmagad... Noha csak 7 hónapot pitiztél mire össze tudtatok futni... amiről késett fél órát és a gyerekeivel beszélgetett közben mert ugye a család az fontos. Hol is voltam én? Ja sehol.... De ha hagyom a delikvenst a francba én vagyok a szar alak... :-)

A legjobb duma a "csak add önmagad" majd látod a megdöbbent arcokat amikor viccelsz és vagy nem értik vagy megsértődnek. De persze legyek önmagam mert hisz ők is... csak nem jönnek rá nem vagyunk egyformák és nyitottság önmagukra létezik... nem rám. :-)))

Hétfőn utaztam haza és a határ után megálltam a benzinkúton egy kávéra meg egy kis magyar szóra 10 nap után. Egy svéd házaspár próbált segítséget kérni egy vámtiszttől, a kút vezetőjétől és annak az osztályvezető párjától. Mindenáron autópálya matricát akartak vetetni velük. Felajánlottam hogy tolmácsolok. Kiderült nekik a forgalmi engedély az egy appban van amit mivel nem papír a szerb határőrök nem fogadtak el így fordultak a román határ felé. Annyit kértek kinyomtathatnák-e mert azt talán elfogadják. Azért ez nem egy oxfordi csoda összerakni. A kút vezetője kinyomtatta szóval minden ment annak a rendje és módján. 3 diplomás ember sült fel egy kisiskolás angol beszélgetésen. Ők a papírt és annak a hatalmát választották én pedig elhittem hogy a tudás számít és képeztem magam... Ők vezetők... én sokat keresek de kilógok a sorból....

(Végül elkalauzoltam a svédeket Nagyszebenbe hogy nézzenek körül illetve a fogarasi hágóra.)

10 nap román közeg után ahol megnézhettem a futball döntőt a főtéren ahol az utolsó végen egy roma srác is tiszta angolsággal fordult hozzám és a legeldugottabb helyeken is megértettek visszajöttem a múlt századba... :-) és ők az elmaradottak... vagy nem.... :-)

Comments (0)


The comments are only available after login.