Ellentétek

Blogs » Blog - Andras_77 » Ellentétek
2021. 07. 21. 14:27 | Appeared: 641x
Régóta keresgélek és a legtöbb adatlapot átolvasva becsukom értetlenül, hogy mi sem egymást keressük. Ezzel semmi baj sincsen. Ellenben kicsit úgy érzem erősen célt tévesztettünk.

Nyilván az én adatlapomnak is megvan a hibája nem véletlen hogy kb pár ezer megtekintésből a kutya sem érezte úgy hogy "...na megkérdezem mit akar ez a csóka...". Persze sokakat zavar az elutasító stílus de azt tegyük hozzá ez nem így nézett ki volt amikor kedves volt, volt amikor inkább racionális no de akkor sem írt senki így kicseréltem erre az őszinte verzióra. :-) Ha így sem ír senki vagy reagál vissza akkor ugyan teljesen mindegy. :-)

Szóval sokaknak fontos a helyesírás majd elkövetik ha nem is szintaktikai de szemantikai hibákkal teli írásaikat. Sokszor látszik a többször félbehagyott gondolat ami így össze-vissza széteső mondatokat eredményez.

Vagy ma találkoztam fotó nélküli levéllel ne is próbálkozzak. Oksi. Erre van egy láb csizmában.... Wow erre húú de küldök 10-et.

No meg a bemutatkozó levél. Én kb annyit írok hogy szeretnék ismerkedni. Akinek erre a letiltás a reakciója azzal nem is akarok mit kezdeni. Nézze meg az adatlapomat. Én is megnéztem az övét. Ha az megfelel akkor folytassuk. De ahogy a fentiek is mutatják ritkán ugrom meg szóval nem fektetek bele energiát elsőre. Amúgy is azt foglalnám mondatokba amiket kitöltö9ttem az adatlapomon. Legutóbb írtam 4 oldalt 3 nap múlva elolvasta és mivel újabb 2 nap múlva sem reagált elköszöntem. Majd lekapott a 10 körmömről hogy hja az hogy napi 40x benézett az nem nekem szól szóval fogjam be. :-)

Aztán vannak a töltsük ki a minimum szöveget azzal hogy most ki kell tölteni de nem is tudom mit írjak és akkor is ha leírja akkor mi lesz majd a találkozón. Komolyan próbáltam elképzelni egy bemutatkozót ami után nem tud magáról mit mondani. Kemény dió.

Mondjuk nekem sosem kellett elhajtanom a nőket szóval én nem szelektálni próbálok hanem foggal-körömmel valami kapaszkodót keresek, bármit. Nehéz amikor tőszavakban fejezi ki a másik magát. Subot keresek aszongya. (illetve szubbot de ezen ki is szoktam röhögni magam). Az oldalon sem tudunk egyetérteni a kifejezés definícióján nemhogy egyének szintjén megbirkózzunk ezzel.

A switch vagyok de csak domot keresek, bi vagyok de csak nőt keresek és hasonló totál zsákutcákat már nem is említem. Igyekszem megnézni a beállítottságot mielőtt megnyitom az adatlapot de így is futok bele rendesen vakvágányba.

Nemrég vmit valaki aki eléggé stimmelt arra amit keresek. Írtam neki levelet, majd letiltott. Fogalmam sincs miért. :-) No ezért nem megyek bele a hosszú levelekbe. Kicsit nekem önigazolás hogy értelmes választ nem tudott volna mondani de így vissza sem tudok kérdezni. :-) 20+ év keresés után kiábrándultam... Ez nem az én világom. :-)

Comments (0)


The comments are only available after login.