Mi is az a bdsm?

Blogs » Blog - Andras_77 » Mi is az a bdsm?
2020. 05. 19. 13:42 | Appeared: 1124x
20+ év a fenti témában után sincs róla fogalmam. Nem mintha ténylegesen ne tudnám, csak annyira mással találkozom nap mint nap, hogy állok és nézek ki a fejemből hogy mi is ez a helyzet. Remélem sikerül egyetlen adatlapra vagy emberkére sem hivatkozni. Ha mégis akkor elnézést abban semmi szándékos nincsen.

10 millió futballszakember országában ugye nem is kell mondanom mennyi a bdsm szakértő (minimum 12 millió) és ennek megfelelően mondják ki mi az ami nem bdsm illetve mi az ami őket nem érdekli. Készítettem egy hevenyészett listát, hogy naiv emberek miért jöhetnek az oldalra a teljesség igénye nélkül:

- Társkeresés céljából.
- Érdekli őket a bdsm.
- Beszélgetni szeretnének.
- Információhoz szeretnének így vagy úgy jutni.

Azonban ha a lista halmazának és a szakértők véleménye szerinti halmaznak a metszetét veszem, akkor kb 10-ből 23x az üres halmaz jön ki. Ezt onnan is láttam hogy szépen apadt azok száma akik valaha is megnézték az adatlapomat. Anno egy rendkívül jó mérőszám volt. Tipikusan hasonszőrű ffiak nézték meg. Nem vagyok a feltöltött képek híve mégis sok-sok év után feltettem egyet (nem magamról). Azóta boldog-boldogtalan megnézi az adatlapomat. Nyilván telhetetlen vagyok, ha azt mondom nem örülök neki. :-) Változni semmi sem változott, csak azóta megnézik a képet és az esetek többségében nem értik. Ahogy én sem őket. :-) Nyilván ha adnék a saját káromra, ha adnék olyat, amit nem szeretnék, ami még csak nem is érdekel vagy éppenséggel nincs is a birtokomban, főként pénzt akkor minden rendben volna. Én csak ennyit kérdezek ez volna a bdsm?

Ha igen akkor inkább iszom egy teát. :-)

Update: A reakciók tokkal-vonóval hozták a leírtakat. Köszönöm!

Comments (0)


The comments are only available after login.