Próbálok pozitív lenni...

Blogs » Blog - Andras_77 » Próbálok pozitív lenni...
2019. 08. 01. 12:20 | Appeared: 1042x
Előre szólok, sok vessző kimaradt...

Tapasztalataim eddig sokakat zavartak, hát megírom fordítva így senki sem foghatja negatív kritikának az ő személye ellen. Illetve én foghatnám annak, de én ígérem nem fogok reklamálni :-)

Több mint 20 év ismerkedés/chatelés után kijelenthetem nagyon sok emberrel beszélgettem bár ez utóbbi egy kihaló műfaj. A többségnek ez üdvözítő így ezt csakis a magamfajta maradi sírja vissza.

Ami kezdetnek jó lehetne:

Továbbra is azt gondolom hogy ami alapvető lenne számomra a keresett személlyel kapcsolatban az hogy tudjunk beszélgetni. Nyilván itt nem tőmondatokra gondoltam meg a "Ja" típusú "mondatokra". Az pedig külön örvendetes ha valaki ezt le is tudja és akarja is gépelni. Így már akár lehetséges is hogy engem is megértenek és esetleg én is megértem a másikat. :-)
Ha ilyen szilárd alapokkal bírunk akkor már csak egy igen fontos mérföldkő az ami elválaszt a tökéletes partnerkeresőtől. Az valami eszméletlenül megkönnyíti a dolgunkat ha tisztában vagyunk a saját vágyainkkal és el tudjuk képzelni azt hogy cserébe mit tudunk nyújtani. Az pedig az igazi hab a tortán ha a kettő között közel egyenlőség áll fenn.

Átlag tulajdonságok:

Ez eddig persze mind szuper. De azért ha valaki csak az eddigi esélyek növelése érdekében megadja az elérhetőségét amit használ is "véletlenül" (Nem sorolnám ide a kikapcsolt mobilokat, sem azokat ahonnan törölnek minden alkalommal hogy a párjuk meg ne találjon, a nem ellenőrzött e-mailcímeket/IM azonosítókat) az több ezerszeresével növeli az esélyét hogy megismerhessék őt. Nyilván gyermeki és avítt elképzeléseim idejétmúltak de bocsássátok meg ezt egy aggastyánnak.

Csoda:

Ha válaszol és nem azt hogy "bocs de nem" az csoda. Ez olyan 300-400 üzenetből egy szokott lenni. Ezért is mondtam le a vip-ről. Ha valakit érdeklek úgy is fog írni ha pedig nem, akkor úgy sem. Nyilván utóbbi a jellemző (10.000.000:1 arányban). Jó volna ha nem pasi írna illetve olyan aki a megélhetését szeretné megteremteni/kielégíteni.

Elérhetetlen:

Minden ami efelett van azaz gyakorlatilag az ismerkedés mindennemű formája. Ahogy egy kedves fórumon megjegyezte valaki a társkeresés a ffiak 30%-nak való, a többi teljesen feleslegesen regisztrál.

Mindettől függetlenül azt látom hogy sok hasonló ember keres hasonló dolgokat (pasik) mint én míg a női oldalon hasonló témájú érdeklődést nem látok. Mindkét körnek megvan a maga érdeklődése (ami rettentően különbözik) míg a 2 halmaz metszete egy igen kis csoport. Sőt ott is igazából egy egészen más aspektus játszik be (hívjuk külsőnek). Azt látom hogy a hasonló érdeklődésű emberek szépen kopnak és cserélődnek de elbeszélgetve velük nem úgy tűnik, hogy nem azért mert megtaláljak a párjukat.

Hogy miért írtam le? Mert jól esik kiadni a gőzt és sok sikert akartam annak a 30%-nak kívánni....

Comments (0)


The comments are only available after login.