Csak rövidtávon...

Blogs » Blog - _Anna_ » Csak rövidtávon...
_Anna_ (46+)
Dominant, Fetisist
Female, Hetero
  • VIP
  • Verified profile
  • Has public albums 
  • Has public self pictures 
  • Has blog 
  • PRO
  • Has phone number 
2020. 03. 21. 11:11 | Appeared: 1125x
Keywords: Futás humor
"Közöttünk járnak.
Úgy néznek ki, mint bárki más, úgy viselkednek, mint bárki más, és ők is rossz fajta szemetet tesznek a szelektív szemetesbe, mikor a normál szemetesben már nincs hely, akárcsak bárki más.
Egy nem-is-annyira-titkos közösségről van szó, amely nem rejtőzik túlságosan, akárcsak egy alvó terroristasejt.
Leszámítva, hogy ezeknek az embereknek az egyetlen bűnük, hogy korán kelnek és beleférnek a ruháikba.
Ők... a futók."

Hát, ez az!... :D

"A leggyorsabban akkor fut az ember, amikor kergetik.
Nincs az a forradalmi módszer, mely hatékonyabban javítana az időeredményeden, mint a pár méterrel mögötted loholó, írni még nem tudó, ám náladnál két fejjel magasabb tetovált szipus.
Hasonlóképp megbízható, sokszor bevált, ősi módszer a kivillanó ínnyel és szemfogakkal a bokád felé kapkodó, félig kihullott szőrzetű, veszettnek látszó kutya, ami annyiban még jobb is a futás közben is dohányzó mezítlábas üldözőnél, hogy - elméleti kézikönyvek és szakedzők segítsége nélkül - a gátfutás alapjait is elsajátíttatja a futóval szinte észrevétlen módon a halálfélelem.
Nem mondom, hogy a technika, a futóstílus ettől olyanná válik, mint az olimpiákon ezerszer megcsodált kenyaiaké, ám túlélés esetén a szükséges erőnlétet, állóképességet garantáltan biztosítja."
A növények inkább rezegnek, remegnek és inognak, bár ez a mozgás is ugyanolyan fárasztó és kimerítő lehet, mint egy komolyabb kocogás, futás vagy gyalogtúra. :)
"Nem vagyok született futó. Ha le kellene írnom a saját stílusom, azt mondanám, hogy az az ember mozog így, akit meglőttek már, de még nem terült el a földön. Az egyedüli különbség, hogy a meglőtt ember jobb fizikai kondícióban van, mint én futás után." Ez vagyok Én!... :D
Megint megpróbáltam...szóval, a futás nem megy, csak rövidtávon...viszont a buszt, azt elérem bármikor! :D

Comments (1)


#449638 | 2023. 08. 28. 12:30
Szia Anna ! Milyen jók ezek az írások , jó humorú nő lehetsz . Már ezért megérte regisztrálni .