Blog - Delila

Blogs » Blog - Delila
Filter to this month: 2023. 01.
Ordering:
Newest BDSM blogs
Most commented blogs in last month
Latest commented BDSM blogs
Pages: 1/1
Még mindig azt hiszed, hogy ismersz
Pedig csak látsz. Fogalmad sincs arról, hogy mennyit dolgoztam azon, hogy levessem az otthonról hozott rossz női mintákat és tudatosan ne legyek olyan, mint az anyám, vagy a nagyanyám. Azt sem tudod, hogy bennem tényleg semmi rosszindulat vagy előítélet sincs sem nők sem férfiak iránt. És ezért riaszt meg, ha találkozom vele. Vagy ha kijelentik, hogy mivel én nő vagyok, csakis ilyen vagy olyan lehetek, csak így vagy úgy viselkedhetek. Úgy általában az általánosítás minden formáját elutasítom....
Appeared: 2023. 01. 20. 14:05 | Latest comment: Never | Number of comments: 0
Csak mert nő vagyok
Mindjárt felhívom a munkában és elkezdem nyaggatni, amiért a sáros cipője nyomot hagyott a fehér szőnyegemen. Csak azért, mert én nő vagyok, ergo nem tudok másképp viselkedni. Ja, nem, nem teszem. Azért nem, mert nő vagyok és nekem fontosabb, hogy a jó férfienergiát, amit kapok tőle, ne úgy adjam vissza neki, hogy energiavámpírnak tűnjek. Hja, hogy a nők mind ilyenek? Tényleg? És ezt honnan tudod, ismered az összes nőt?
Appeared: 2023. 01. 20. 13:29 | Latest comment: Never | Number of comments: 0
Szerintem...
... az van, hogy úgyse fogjuk megérteni, hogy ki mit miért csinál vagy éppen nem csinál. És lehet, hogy jobb is így, nem kell nekünk minden hülye motivációját érteni, mert lehet, hogy ahhoz, hogy megértsük, az ő szintjükön kell nekünk is lenni mentálisan és ki az, aki ezt szeretné? Én biztos nem.
Appeared: 2023. 01. 03. 11:17 | Latest comment: Never | Number of comments: 0