vikistudio - Dominant Female (Mistress)

49
All BDSM partners » Dominas, Mistresses » vikistudio - Dominant Female (Mistress)
vikistudio  - Mistress XI kerület
26 years old, Dominant Female, 157 cm, 41 kg
Residency: Hungary, Budapest, XI kerület
Last login: 2016. 01. 26. 14:42
Registration time: 2015. 01. 10. 05:05
$Financial$
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (2 Rate)
Sziasztok!

Sokan ismerhettek Leeanna vagy Lady Victoria néven, így tudhatjátok hogy mindig is imádtam a bdsm világát és valódi szenvedéllyel fiatal korom óta részt is veszek benne. Most újonnan elkészült profi bérelhető stúdióm jöttem bemutatni nektek (honlapunk és facebook oldalunk a linkek közt).
Nem dominaként tértem vissza közétek, mivel modell munkám és egyéb elfoglaltságaim mellett nincs annyi szabadidőm hogy szolgákat fogadjak, így szeánszot már nem vagy csak nagyon különleges esetben tartok. Kérek mindenkit ezt értse meg és tartsa tiszteletben.
Egyedül szolganők vagy switch hölgyek közeledését fogadom szívesen, amennyiben kellően intelligensek és értelmesen állnak a témához és az ismerkedéshez.

Húgommal Lady Marissával közösen megnyitottuk új igazán magas szinten felszerelt gyönyörű minden igényt kielégítő stúdiónkat régi helyünkön a Móricz Zsigmond körtér mellett.
Ő továbbra is fogad benne privát alkalmi szolgákat is így ha ilyen élményre vágytok nála jobbat nem is ajánlhatnék, hisz tapasztalata van bőven és mint mondtam a helyünk igazán kitűnően meg lett csinálva.

Amiért itt vagyok az hogy megismertessem veletek stúdiónk lehetőségeit. Sokaknak nincs pénze helye vagy lehetősége saját igazán magas szintű felszerelést birtokolni elsősorban nekik ajánlom figyelmébe ezt az oldalt.
Stúdiónk bérelhető mind bdsm mind erotikus és professzionális fotós vagy filmezési célokra is.
Több milliós felszerelésünk kiterjed a vakukra, folyamatos fényekre hátterekre, fényterelőkre, bérelhető ruházatra, és teljes szexuális és fetish eszközparkra.
Csak hogy néhányat említsek:
Fotósoknak 7 vaku a hozzájuk tartozó kiegészítőkkel rádiós kioldókkal, több mint 10 féle nyomtatott és egyszínű háttér, 3 fotótér, füstgép, uv reflektor stb
Filmeseknek 2x800w + 1x 300w reflektor, kamera állvány, effektgépek stb
A vanilla kedvelőinek: vibrátorok, pénisz pumpa, szexhinta, csiklóizgatók, pénisz rátétek, felcsatolhatók és sok más apróság
Akik extrémebbre vágynak megtalálják a latex vákum ágyat, a korbácsokat, ostorokat elektro szetteket, bililncseket, bútorokat, függesztési lehetőséget, medical részleget, számos egyéb sm eszközt, szinte nincs is olyan téma amihez ne lenne adott minden.
És persze a travikról se feledkeztünk meg jelmezekkel sminkekkel szilikon mellel, parókákkal, és sok mással várjuk őket.
Ruha nem csak fetish de goth victorian estélyis és sok más is bérelhető, mint ahogy sminkest és fotóst is tudunk biztosítani.
Eszközeink külön is bérbe vehetőek, bár stúdiónk óradíja is igen kedvező.

És amilyen szolgáltatásokat a bérlésen felül nyújtunk:
-Mint említettem Marissa és több más ismerősöm is tart szeánszokat a helyen
-Mi magunk is filmezünk akár megrendelésre is (ehhez szereplőket is szívesen látunk bár már van egy fix csapatunk)
-Partikat bdsm összejöveteleket szervezünk és adjuk ki hozzá a stúdiónkat (ha szívesen lennél rabszolga vagy szolganő egy ilyen partyn jelentkezz és egyeztetünk)
-Elméleti és gyakorlati oktatást, tanítást is tartunk fotó film és bdsm témakörökben is
-Profi fotósunk vállal mind hagyományos mind extrém portfólió készítést fotózást
-Alapvető kozmetikai és masszázs szolgáltatásokra is van lehetőség nálunk.
-Nem csak bdsm célra de búvóhelynek, sőt webcameseknek is kiadjuk a lakást hiszen széles sávú netkapcsolatunk ilyen célra is ideálissá teszi.
-Vállaljuk eszközök beszerzését a szexshoposnál jóval kedvezőbb árakon, minőségi megbízható külföldi partnereken keresztül.
-Kifejezetten olcsón gyártunk egyedi igény szerinti fa fém és kárpitozott bútort is mint ahogy varrónővel és bőrössel is összeköttetésben vagyunk. Tehát stúdiónk bemutató terem is minden ott látott eszköz beszerezhető nálunk.
-Továbbá ha hagyományos nem bdsm témában keresel stődiót modell munka lehetőséget nálunk ebbe a világba is van lehetőséged belekóstolni számos hagyományos fashion és glamur valamint goth és akt fotós is bérli a műtermünket, számukra is közvetítünk honlapunkon modelleket.

Ha bármelyik lehetőség megragadott vagy csak kíváncsivá tett írj bátran, árakról és részletekről nálam vagy honlapunkon kaphattok bővebb tájékoztatást.

Contact information

The connection data of metariality profile appear only then, when he/she is a VIP member.

Spoken languages

English, French, Hungarian, Spannish