vedina33 - Submissive Female

55
All BDSM partners » Slavegirls » vedina33 - Submissive Female
vedina33
37 years old, Submissive Female, 175 cm, 65 kg
Residency: Hungary, Komárom, Tatabanya
Last login: 2 days ago
Registration time: 2013. 10. 9. 11:11
$Financial$
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 8.20 Point(s) (10 Rate)
OLVASD VÉGIG HASZNOS MI ELŐTT ESZETLENÜL FLÖRTÖTT VAGY LEVELET ESETLEG ISMERÖSNEK JELÖLSZ.! KÖSZÖNÖM!

Sajnos elore kell irnom mert az a tapasztalat nem olvasnak erre reglapot sem vegig sem pedig elejere. Koszonom a leveleket de ha nem valaszolok ra azt jelenti nem olvastad vegig a reglapot.! Mivel ki van irva hogy nem vagyok VIP tag nem tudok levelet olvasni sem pedig valaszolni ezt lejebb irom jelzem is. Tehat ha levelet irsz akkor 100% nem olvastad vegig a lapom tehat nem tudunk egymassal mit kezdeni mivel lehet hosszu de ha erre nem vagy kepes akkor arra sem hogy komoly legyen a szandekod.!!!

Ha ezek utan is irsz magadra vess ha nem olvasod vegig lehet utanna irni kamus vagyok ' sokan irjak ezt mert nem valaszolok ' de te vagy az aki nem tisztel meg hogy elolvassa a lapot igy akkor a tobbi mar adja magat :)

Már regisztráltam itt nem is olyan régen de a sors úgy hozta nem az igazit találtam meg itt akkor így most újra regisztráltam hátha nagyobb szerencsém lesz.
Utolsó regisztrálásom óta sokat tanultam innen és máshonnan is így talán már csak részben vagyok kezdő. :)

Sajnos ahogyan észre veszem sokan nem olvassák végig a lapom igy ide is be irom " kedves mindenki aki meg keres ha nem vagyok VIP akkor nem tudok levelet olvasni/írni,flörtöt,viszonozni. Mivel anyagias felhasználók Vip nélkül korlátozott lehetőséggel bírnak. "
Köszönöm akiknek keresnek ily módon de sem olvasni sem válaszolni nem tudok megértéseket köszönöm szépen.

Így most kérem azon felhasználókat akiket ez zavar ne is írjanak levelet sem itt sem a megadott E.mail cimre Köszönöm hogy ezt tiszteletben tartják.
Magamról :) Imádóm az alárendelt szerepet De nem a véres, fájdalmas, részét hanem a kellemes élvezetes szexel vegyített mind két fél részére jóleső szexel fűszerezett játékokat.
Minden szeretnék még kipróbálni, átélni, amit eddig nem állt módomban és ezt a dolgot össze kötni a kellemest a hasznossal alapon "lásd anyagias regisztráló" :)
A félreértések elkerülése végett le írom nem vagyok gazdag, nincsen palotám, sem pedig luxus autó a ház előtt :) egyszerű 35.éves anyuka vagyok aki kicsit "nagyon" :) vonz ez a világ és szeretné újra-és-újra át élni. Van párom aki ha kell jelen lesz de nem feltétel így azon kérésekkel sem tudok mit kezdeni hogy költözz hozzám és élj velem mint szolganő.:) Hosszú távú 3.as vagy 2.es kapcsolatot keresek olyat amikor le vetkőzhetem hétköznapi énem és át adhatom magam hogy használjanak :) és egy alázható szubissziv kis ribanc legyek.

2014.06.05 Megkérek mindenkit aki ír vagy meg keres hogy ha nem jövök be akkor ne raboljuk egymás idejét és ne váltogassunk felesleges leveleket és ne ígérjen olyat amit nem tart be mert ezek már kezdenek unalmasok lenni hogy mailban szex meg ígéret. Ezúton kérek minden olyan partnert aki meg keres csak akkor írjon ha komolyan is gondolja + találkozni is mer nem csak itt levelezik és ígér. + Hasonló sub férfiakkal nem igen tudok kezdeni semmit + nem társulok senkivel sem kivéve ha hölgy ismétlem nunija van az illetőnek ;) És a mutass képet egy mondatokkal sem tudok mit kezdeni így nem reagálok rá kérem ezt figyelembe venni mivel a bizalom diszkréció adott elvárt :) És ha képet kérsz kérlek te is tisztelj meg a sajátoddal ha már kéred az enyémet.

2014.07.21:
Újra ki kell egészítenem reglapomat, mivel ahogyan tapasztalom itt nem igen tisztelik azt a szót hogy diszkréció-bizalom.
Meg kérek mindenkit aki kéri hogy mutassak képet tiszteljen meg a sajátjával úgyszintén mert szerintem így lenne a korrekt ha már képet kér és ne egy oldalú legyen a diszkréció.
Így a tegnapi ismeretlen ismerős miatt kérek mindenkit ne kérjen úgy képet hogy nincsen kint neki sem vagy nem áll szándékában viszonozni mert nem fogok képet adni csak az eltelt beszélgetés és a viszont bizalom-diszkréció után. Megértéseket köszönöm.

Kedves megkeresők nagyon örülök hogy ennyien kerestek meg itt fent de ha nem vagyok vip sajnos nem tudok levelet olvasni és válaszolni megértéseket köszönöm.

KEDVES MINDENKI HA NEM VAGYOK VIP NEM TUDOK SEM LEVELET OLVASNI SEM PEDIG FLÖRTÖT ADNI VISZONZÁSUL ÍGY MEG KÉREK MINDENKIT AKI ÍR VAGY FLÖRTÖL LEGYEN TÜRELEMMEL MÉG MEG TUDOM NÉZNI ŐKET. Köszönettel Dina.!

Újfent javitás mivel még mindig nem tudok levelet olvasni hiába irom ki jönnek a levelek " vip tagságinak örülnék " hátha valaki olvassa mivel még mindig nem tudok anélkül leveleket olvasni vagy válaszolni.

Sanjos a tapasztalat azt mutatja sokan csak viccbol vannak fent ezert a 2014.06.05 javitasom itt folytatom. Mivel sokan irnak ugy hogy nem olvasnak reglapot ” vip nelkul nem tudok levelet olvasni ” megis irnak azzal nem tudok mit kezdeni. Sokan azert vannak itt hogy kepeket kunyerbaljanak neki jelezem nem adok tobbet kepet csak azt ami itt van semmi tobbet lehet hazugnak nevezni nyugodtan de par niceket le tudnak ide irni hogy ki az aki azt hiszi 1 napos reg utan o itt minden. Szoval elore en kerek elnezest ha nem adok kepet nem adok telefon szamot elsore. Aki komolyan gondolja ” nem sokan vannak sajnos itt ” azok nem kepeket kernek hanem szemelyes talalkozast ;). Ha barkit is meg sertettem elnezest ” nem inge nem veszi magara ” a tobbseg meg. Dina.

Email címem rejtve van hiszen nem olvassa senki el a bemutatkozást így töröltem :) szóval aki keres vár míg VIP leszek és elolvasom a levelet.

Köszönöm Edina.

Partner

Singles
Dominant Male

Age: 35-50 year

Contact information

The connection data of metariality profile appear only then, when he/she is a VIP member.

Aim of search

Correspondence, meeting / Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Chastity belt, Chinese ball, Closure, Cross, Doctor fetish, Enema, Latex, Spanking, Stocks, Tickling

Maybe

Mask, Masturbation, Nippers

Exciting

Anal plays, Anal sex (give), Anal sex (receive), Ass licking, Blindfolds, Bondage, Chains, Collar, Dildos, Dirty talk, Film, Humiliation, Lingerie, Massage, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Photo shooting, Piss, Prostate massage, Punishment, Role playing, Stocking, Vibrators

Interests outside of BDSM

Leisure

Cleaning, Cooking, Gardening, Get to know, Internet, Reading, Restaurant, Talking

Music

Disco, Funky, Latin, Pop, Rap, Rock'n'roll

Movies

Anime, Comedy, Family movie, Horror, Sex/porn, Tale

Books

Entertainment, Erotical, Gastronomy, Journals/magazines, Poems