vd1968 - Dominant Male

All BDSM partners » Doms, Masters » vd1968 - Dominant Male
vd1968
48 years old, Dominant Male, 184 cm, 95 kg
Residency: Hungary, Jász-Nagykun-Szolnok
Last login: 2015. 10. 19.
Registration time: 2013. 11. 24.
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
45 éves DOM férfi vagyok. Így nem is kell túl sokat beszélnem arról, mit akarok. De segítség pár mondatban. A korosztályomból keresek, plusz mínusz max 10 év eltéréssel olyan lányt, asszonyt, párt aki/k/ alkalmanként, de hosszú távon félnek engem. A fájdalom elviselése hab lenne a tortámon.
Ha igazi profit keresel, nem jó helyen kopogtatsz. Nem lenne jó érzés ha ezt gondolná rólam bárki. Én sem állítom magamról. Akkor hol maradna a felfedezés öröme, az újdonság izgalma.
Nekem kell a frissesség az új élmény. Nem feltétlenül a partner gyakori váltogatása révén.
Olyan lányt, Nőt keresek, aki elfogadna urának. Aki Azon túl, hogy engedelmes, legalább néha egy kis fájdalmas büntetést elvisel.
legyen olyan akitől megkapom amire vágyom,aki örömét leli benne, ha engem minden szempontból elégedettnek lát. Aki szereti a sexet és abban is elfogadja sőt igényli a sub-dom viszonyt. Cserébe akár a tenyeremen hordom.

Ja, a képen én vagyok.
A regisztrációm óta eltelt jelentős mennyiségű időben kiderült számomra, hogy ez a hely sem más mint a többi hasonló jellegű oldal.
Vagyunk itt kis millióan, de igazán komolyan partnert, és itt mindegy milyen partnerre gondolok, ó, ha egyetlen százalék keres.
na jó, nyilván nem vagyok mindenkinek az álma, de ezt is figyelembe vettem.
Szóval a nem keresek senkit, nem levelezek, nem blogolok, nem olvasok, nem ismerkedem típusú hölgyek, férfiak, minek foglalják a helyet???? Csak a keresőben megjelenő találatokat gyarapítják. Fölöslegesen.
Kíváncsi vagyok, vajon találok e olyat záros határidőn belül, aki igen, ismerkedni akar. Aki személyes kontaktusra vágyik...

Tudom, hogy milyen fontos a bizalom a BDSM-ben mert ez a legbensőségesebb kapcsolat ami két ember közt elképzelhető. de ismeretség nélkül soha sem fog kialakulni...ez sem.

Még valami. A dohányzást még csak csak elviselem, ha megéri... de az alkoholt nem engedélyezem. Mindent tiszta tudattal akarok át és megélni.

Partner

Singles
Submissive Female

Aim of search

Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

Anal plays, Anal sex (give), Bite, Blindfolds, Bondage, Breast torture, Breath controll, Candle, Dildos, Dirty talk, Fisting, Gangbang, Hair pulling, Humiliation, Lingerie, Masturbation, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pain, Photo shooting, Public sex, Punishment, Role playing, Slaps, Spanking, Tweak, Vibrators, Whip

Interests outside of BDSM

Leisure

Aviation, Chess, Cooking, Fishing, Movie, Ping-pong, Reading, Science, Winter sports

Music

Alternative, Funky, Jazz, Pop, Reggae

Movies

Action, Adventure, Crimi, documentary, Fantasy, Historical, Sci-fi, Sex/porn, Tale, Thriller, War

Books

Entertainment, History, Novel