ujvilag - Switch Male

All BDSM partners » Switches » ujvilag - Switch Male
ujvilag
22 years old, Switch Male, 187 cm
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 2015. 10. 27.
Registration time: 2015. 10. 23.
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Kedves látogatóm!

Hosszútávú kapcsolatra tervező egyetemista vagyok. A fantáziám dús, de a tapasztalatom kevés, ezért szeretnék egy partnerrel mégjobban elmélyedni a BDSM fantasztikus világában.

Azok alapján, amiket eddig kipróbáltam switch vagyok, tehát mind a domináns, mind a sub énemet elő tudom hívni és abban szerepben képes vagyok élvezni a játékot; számomra nem akadály, hogy a partner csak az egyik oldalt preferálja.

Mint mondtam, hosszútávra tervezek. Ez lehet vagy kötetlen, vagy egy párkapcsolat attól függően, hogy a partnerrel hogyan alakulnak a dolgok.

Hogy kit keresek? Kizárólag a megjelölt tartományban látható életkorú és nemű embereket. Kérem, a többiek tartsák tiszteletben az elvárásaimat.
Ha ennél a felszínnél mélyebbre ásunk, akkor viszont egy olyan hölgyet, akivel azonos hullámhosszon vagyunk. Ez elvárható, ha az ember hosszútávra tervez. További elvárásom, hogy legyen kreatív, értelmes és kellő humorérzékkel tudja kezelni a környezetét. Fontos, hogy legyél te is kommunikatív. Én ezt a játékok kettőnkért játszom, szóval ha nem tudod, hogy mit akarsz legalább ötlet szintjén, akkor nem egymást keressük.

Soknak tűnik? Meglehet, de én se kínálok kevesebbet, hiszen annak a személynek, akivel a megtalálom a közös hangot én leszek a legjobb társa és a legkreatívabb partnere. Mind a lelkesedésem, mind a kreativitásom végtelen, így szinte mindenre vevő vagyok - az ésszerűség határain belül.

Hogy mire számíthatsz:
dominánsként: dominancia és enyhe büntetés. Köteleket, bilincseket és a szájpecket is szeretem. Pálca kifejezetten az egyik legjobb barátom. Ha csikis vagy, akkor biztosíthatlak, hogy végül könyörögni fogsz, hogy megkegyelmezzek. A feneked sem ússza meg az elpirulást. Orgazmus kontrollt imádom és ha úgy tartja kedvem hosszú ideig nem elégítelek ki. Szex csak akkor, ha megérdemled, ellenkező esetben csak a reményt hagyom meg neked, hogy még jobban szenvedj. Ha egyszer játszunk, akkor hagyj fel minden reménnyel, mert én leszek az akaratod az enyém.

szubként: Átadom magam és engedelmesen szolgállak. Imádom a lábadat, a lábujjaid közét. Engedelmesen hagyom, hogy megkötözz, vagy befóliázz úgy, hogy csak lélegezni bírjak. Ha úgy tartja kedved játszol velem, ha úgy, akkor kihasználsz szexuálisan. Minden napomat, minden gondolatomat te uralod. Te vagy a királynő, te vagy istenség; én csak szolgállak.

Örülök, hogy a végére értél, remélem tetszett az adatlapom és kapcsolatunk gyümölcsöző lesz.

Partner

Singles
Dominant Female, Fetisist Female, Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Age: -35 year

Aim of search

Correspondence, meeting / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

24/7, Anal plays, Ass licking, Candle, CBT, Chastity belt, Collar, Cross, Electrosex, High heels, Humiliation, Latex, Leather, Pens, Stocks, Whipping bench

Maybe

Anal sex (give), Anal sex (receive), Boot fetish, Closure, Dildos, Doctor fetish, Enema, Feeding, Mask, Vacuum, Vibrators

Exciting

Bite, Blindfolds, Bondage, Chains, Diaper, Dirty talk, Domination, Foiling, Foot worship, Hair pulling, Jeans, Massage, Masturbation, Mazochism, Milking, Nippers, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Punishment, Role playing, Slaps, Spanking, Stocking, Tickling, Tweak, Whip

Interests outside of BDSM

Leisure

Billiard, Computer, concerts, Cooking, Dance, Get to know, Movie, Museum, Opera, Party, Play, Playing music, Reading, Science, Talking, Theater

Music

Alternative, Classical, Electronic, Folk, goth, Heavy metal, Jazz, Latin, Punk, Rock, Rock'n'roll

Movies

Adventure, Comedy, Crimi, Drama, Fantasy, Historical, Horror, Sci-fi, Series, Thriller, War

Books

History, Novel, Novels, Poems, Religion