trevor - Switch Male

2
All BDSM partners » Switches » trevor - Switch Male
trevor
26 years old, Switch Male, 165 cm, 66 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 2016. 02. 29. 23:01
Registration time: 2015. 06. 5. 00:00
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Kedves látogató!

Hosszú távú kapcsolatra keresek domináns hölgyet. Elsősorban azt szeretném ha a keresett nő egyben a párom is lenne, de lazább kapcsolatra is nyitott vagyok.

Kezdő vagyok, de komolyan gondolom a dolgot, sok éve érdekel. Hajlandó lennék jelentős időt és energiát befektetni egy domináns hölgy szolgálatába, de természetesen vannak egyéb elkötelezettségeim is.

Leginkább a pszichológiája izgat az alárendeltségnek: alázás, használat, nevelés, szolgálat, jutalom/büntetés, kihasználás, mocskos beszéd, irányítás. Mindezek persze az alárendelt/szenvedő oldalon.

Nem vagyok kifejezetten mazochista, de a nevelési célzatú fájdalmat elviselném.

A számomra ideális partner intelligens, igényes, szigorú, következetes, törődik a szubjával nem csak tárgynak tartja, kifinomult, határozott, szeret irányítani.

Kedvenceim: erényöv, facesitting, nyalás, strapon, kötözés, orgazmus kontroll, illetve a korábban írt pszichológiai dolgok.

Szívesen kipróbálnám, de az oldalon nem lehet bejelölni: cuckolding, tease & denial, feminization, érzékszervek megvonása.

Tabuim: maradandó kár, széklet, pelenkázás, animal sex, sounding.

Rólam:

Nincs értelme túl sok mindent írni, úgyis a személyes találkozás lesz a döntő, de alapvetően értelmiségi, igényes, normális srác vagyok átlagos külsővel. Egyedülálló vagyok, nem dohányzom és csak ritkán iszom alkoholt. Egyetemista vagyok.

Partner

Singles
Dominant Female, Fetisist Female, Uncertain Female, Switch Female

Aim of search

Correspondence, meeting / Social-programmes,-leisure / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

English, German, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

24/7, Breath controll, Chains, Closure, Electrosex, Foot worship, Latex

Maybe

Leather, Pens, Vacuum

Exciting

Anal plays, Anal sex (receive), Ass licking, Bite, Blindfolds, Bondage, Breast torture, Candle, CBT, Chastity belt, Collar, Cross-dressing, Dildos, Domination, Film, Hair pulling, High heels, Humiliation, Lingerie, Masturbation, Mazochism, Milking, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pain, Photo shooting, Prostate massage, Role playing, Spanking, Stocking, Transvestitism, Vibrators, Whip

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, Computer, concerts, Cooking, Fitness, Get to know, Internet, Movie, Museum, Party, Play, Reading, Talking, Theater

Music

Alternative, Blue, Classical, Folk, Jazz, Pop, Punk, Rock, Rock'n'roll

Books

Adventure, Arts, Economy/business, Journals/magazines, Novel, Scientific