terembura - Dominant Male

16
All BDSM partners » Doms, Masters » terembura - Dominant Male
terembura
27 years old, Dominant Male, 179 cm, 78 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 1 days ago
Registration time: 2014. 02. 03.
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (2 Rate)
Üdv!

Kb. 2003-4 (14-15 voltam) óta érdeklődöm a BDSM iránt, de csak kb 2006 óta gyűjtöm a valódi tapasztalatokat. Érdekes, hogy az edzést is 2003-ban kezdtem. Eleinte csak finoman, érdeklődve volt jelen a BDSM, és ez fejlődik egyre betegebbre (szerintem mindenkinek, aki foglalkozik vele, idővel folyamatosan tágulnak a határai).

Ha a képeim eredetiségével kapcsolatban kételyed támad, (sajnos szokott ilyen lenni) akkor vagy rossz emberekkel találkoztál eddig, vagy nem látsz a saját korlátaidon túl.

Kedves vagyok és néha vicces. Ez egy ördögi trükk. A szex elején sokan meglepődnek, hogy ott viszont ki/mi vagyok.

Az átlagnál jobban ismerem az embert, mint élőlényt (anatómia és szellem szempontjából egyaránt). Persze ez még nem sok tudás, tanulni kell még.

A NŐ számomra CSODÁLATOS ÉS ENNEK ELLENTÉTE EGYSZERRE. A csodálni-való tulajdonságok olykor erős túlsúlyban vannak, itt kezdődnek a jó nők.

Fontos, hogy keresem a hozzám illő nő(k) társaságát. Imádom a hozzám illő nőket.
A tökéletesen hozzám illő nőt még nem találtam meg. Sajnos.
A perverz, érdekes, izgalmas, kíváncsi, intelligens nő az, ami izgat engem. Persze nem árt, ha szép is. Ha ilyen vagy, jelentkezz! Az engedelmességre való hajlam előny.

Fasza szitu szexhez, amit szeretek csinálni: a szabad ég alatt éjszaka a városban, elbújva egy fa mögött, az úttól pár méterre, vagy lakóházak, vagy híd, vagy gyár mögött/alatt/felett, stb., és közben alig ismerlek, de egészséges vagy, és megduglak.
De néha az is elég, ha csak azt teszed, amit mondok, semmi többet (az engedelmesség izgató).

Ha többet akarsz tudni, vagy érdekellek, írj! Komolyan!
Sokan visszatérő látogatói az adatlapomnak anélkül, hogy mernének írni. Ez szégyenletes. Szóval írjál!

Partner

Singles
Fetisist Female, Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Couples
Dominant Female - Uncertain Female, Fetisist Female - Dominant Female, Fetisist Female - Fetisist Female, Fetisist Female - Uncertain Female, Submissive Female - Dominant Female, Submissive Female - Fetisist Female, Submissive Female - Submissive Female, Submissive Female - Uncertain Female, Submissive Female - Switch Female, Uncertain Female - Uncertain Female, Switch Female - Dominant Female, Switch Female - Fetisist Female, Switch Female - Uncertain Female, Switch Female - Switch Female

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Correspondence, meeting / Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

24/7, Candle, Cross, Enema, Needle, Stocks, Vacuum, Whipping bench

Maybe

Electrosex, Piercing, Role playing

Exciting

Anal plays, Anal sex (give), Ass licking, Bite, Blindfolds, Bondage, Boot fetish, Breast torture, Breath controll, Chinese ball, Dildos, Dirty talk, Domination, Film, Fisting, Hair pulling, High heels, Humiliation, Latex, Leather, Lingerie, Mask, Massage, Mazochism, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pain, Photo shooting, Piss, Punishment, Rubber, Sadism, Slaps, Spanking, Stocking, Tweak, Vibrators, Whip

Interests outside of BDSM

Leisure

Car racing, Computer, Cooking, Drawing, Fitness, Play, Science