subotparhoz - Dominant/Switch Couple

23
All BDSM partners » Couples » subotparhoz - Dominant/Switch Couple
subotparhoz
31 years old, Dominant Male, 183 cm, 81 kg - 30 years old, Switch Female, 165 cm, 51 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 2015. 10. 09.
Registration time: 2015. 06. 12.
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 1.00 Point(s) (1 Rate)
Üdv a lapunkon!

Ismerkedési szándékkal regisztráltunk fel, elsősorban hogy találjunk magunk mellé egy finom kis szub hölgyeményt, aki szívesen élvezné az életet és persze a játékot egy fiatalos párossal. Mindketten biszexek vagyunk, nyitottak, nagy szexuális étvággyal rendelkezünk. Tartós kapcsolat kialakítása lenne a fő célkitűzésünk.

Az Úr nálunk domináns, kedveli perverzebb játékokat, a szadizmust, a teljes alárendeltséget, kiszolgáltatottságot és behódolást a szub részéről. Majd 9 éves tapasztalattal bír ezen a téren.
Hölgyünk párkapcsolaton belül szubmisszív, más felé ezt nem tudná elképzelni, sem elfogadni, hogy más uralkodjon rajta. Kifelé, főleg hölgyek irányába inkább irányító pozícióban tetszeleg, ahol saját maga és Ura igényei szerint irányít. Még nem volt sok tapasztalata ilyen téren, de szeretne fejlődni és megtapasztalni az uralkodást is.

Bár leírtuk, hogy hölgyet keresünk, tudjuk, úgyis jelentkezni fog legalább 30 pasi, hogy majd ő lesz a kivétel. Nem valószínű, de azért megadjuk a lehetőséget, hogy részletesen bemutasd magad nekünk. Ami elvárás, hogy maximálisan bevállalós légy, lehetőleg minél perverzebb, alázatosabb, egy igazi csicska. Légy független. (Nem fogunk ahhoz igazodni, hogy mikor tudsz ellógni az asszonytól pár órára.) Tudd, hogy mit akarsz, ne itt derüljön ki, hogy megbeszéltek feléhez nincs bátorságod. Pontosság és korrektség adott és elvárt. Tehát még egyszer, részletes bemutatkozást kérünk rólad, a lehetőségekről, a szabadidődről. Akinél nem tartalmazza ezen pontokat a levele, azt úgy vesszük, hogy komolytalan, vagy nem olvasta el a lapunkat vagy nem érdekelte, hogy mit kérünk tőle, és válasz nélkül törlésre kerül.

Az itt szereplő képeken mi vagyunk, nem küldünk emailben senkinek további képeket és nem is kérünk intim v arcos fotót. Aki küld, annak megköszönjük a megelőlegezett bizalmat, de élő találkozásnál dől el úgyis a szimpátia, nem kép alapján. Hosszas levelezés és a nethuszárkodás nem a mi asztalunk, 3-4 levélváltás után, ha úgy látjuk, van benned lehetőség adunk/kérünk egy telefonszámot, megbeszélünk egy találkozót és meglátjuk működik-e a kémia.

Aki eddig eljutott, azért megnyugtatjuk, hogy nem vagyunk emberevők, de aki regisztrált már hasonló oldalra, az tudja, hogy milyen sok tolakodó, kamus, neten kompenzáló idióta ember létezik, velük nem kívánunk kontaktot, a többiek, főleg a hölgyek ismerkedési szándékát viszont szívesen vesszük.

Levélkorlát miatt türelmedet kérjük.

Sok sikert mindenkinek, köszönjük, hogy benéztetek!

Partner

Singles
Fetisist Female, Submissive Female, Submissive Male

Age: 18-40 year
Height: 160- cm
Weight: -65 kg

Aim of search

Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

24/7, Anal plays, Anal sex (give), Ass licking, Bite, Blindfolds, Bondage, Boot fetish, Breast torture, Candle, CBT, Closure, Collar, Dildos, Dirty talk, Domination, Enema, Foot worship, Gangbang, Hair pulling, Humiliation, Leather, Lingerie, Massage, Nippers, Nipples, Oral sex (receive), Pain, Piss, Punishment, Sadism, Shit, Spanking, Vibrators, Whip

Interests outside of BDSM

Leisure

Billiard, Computer, Internet

Music

Alternative, Disco, Electronic, goth, Rock

Movies

Action, Anime, Comedy, documentary, Fantasy, Sci-fi, Sex/porn, War

Books

Erotical, Novel, Novels, Scientific