sub_male - Submissive Male

All BDSM partners » Servants, Slaves » sub_male - Submissive Male
sub_male
38 years old, Submissive Male, 172 cm
Residency: Hungary, Budapest
Last login: 2015. 10. 10.
Registration time: 2014. 12. 24.
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Szeretnék egy teljes értékben a Nő tiszteletére, kiszolgálására épülő kapcsolatot találni egy arra érdemes Nő teljes kontrollja alatt. Nem szeretnék a vágyaimról írni, mert nem számítanak, csak az, hogy meg tudjak felelni egy Nő elvárásainak.

Építsünk együtt egy olyan világot, amiben mindketten a méltó helyünkre kerülhetünk!

________________


(Mivel a fentiek nem feleltek meg a szabályoknak, de nem tudhatom, hogy miért nem [pedig az azért nagy segítség lenne], ezért csak tippelem, hogy az a gond, hogy nem írtam magamról eleget, itt van egy kis kiegészítés.)

Rólam pár szót: egy budapesten élő, független, több diplomás, gyemekkora óta szubmissziv férfi vagyok. Voltak már ilyen irányú próbálkozásaim, voltak már ilyen kapcsolataim, de nem mondanám magam gyakorlottnak, és még keresem az igazit, hiszen az eddigiekkel valami probléma mindig volt. Introvertált típus vagyok, aki nem a társaság közepe, jobban szeret inkább hallgatni, és csak akkor beleszólni, ha fontos és megalapozott közlendője van. Egyedül élek egy relative kicsi lakásban, de nem vagyok Budapesthez láncolva, ha esetleg valaki máshonnan szeretne ismerkedni. Amit keresek, az nem igazán egy szexpartner, vagy inkűbb úgy mondanám, hogy annál sokkal több. Egy kapcsolatot, egy társat szeretnék, még ha nem is egyenrangút, ez hozott ide.

Spoken languages

English