steelo - Uncertain Male

16
All BDSM partners » Unsure » steelo - Uncertain Male
steelo
29 years old, Uncertain Male, 185 cm, 84 kg
Residency: Hungary, Pest, Budapest
Last login: 1 days ago
Registration time: 2009. 04. 17. 16:32
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (5 Rate)
Vidám és boldog vagyok a jelenemben! ;)
Ha csatlakoznál, akkor gyere, ha kibillentenél távozz!

Egy-két napja bizony élek már, ugyanakkor egynéhány vissza van még tán. Kicsit ez így most nyomasztó is félúton -Bizony néha félek is-. Láttam már ezt is és láttam már azt is. Sőt, talán még többet is mint ami egy életre kell! Ha kérdeznéd, akkor a válasz igen: Már azt is! -Kíváncsi lettél, miii :)!-

Viszont így legalább nem hajt kínzó, lüktető kíváncsiság vagy kósza gyermeteg vágy (Ki tudja persze?!). Ami szívott már beszívott, ami tépett már kitépte mit akart. Amit el akartam venni duplán elvettem már -mert közbeszerzési biztos vagyok-(na jó nem, ahhoz nincs pofám.)

Láttam, hogy minden elmúlt és látom, hogy minden szépen elmúlik! Azt érzem nincs is más igazi eleven csakis ez az egy pillanat. Szóval ezért az átkozott pillanatért vagyok még itt -arra az esetre ha kérdeznéd: "mit keresel itt", de ne tedd légy szíves, köszönöm-.
Tehát a pillanatért, a jelen másodpercéért! Valakiért aki maga a pillanattá válik nekem! (Hadd rajongjak mégis még egyetlen egyszer az egy örök pillanatért!)
Még az is lehet, hogy írtam neked egy levelet -akármilyen üzenetet és akárhogyan is-, azt a szent pillanatot neked adtam! Tisztelhetnéd ezt megfelelően, hogy ezáltal téged is tisztelhessenek!

Inkább légy vagány mint nyúl, mert vagányként képes leszel nem félni a holnaptól!
Inkább légy kívülálló mint belül álló, mert ha elhiszed a hétköznapi dumát elveszíted azt ami igazán számít.

Sem fetisiszta, sem sub, sem dom, és a többi sem vagyok, mert minden vagyok, de ugyanakkor egy semmi, egy senki vagyok. -Na jó kicsit vetítek, mert a perverz kategóriát akartam belőni, de az nem opcionális! ;)-
Egy nagy büdös senki vagyok bizony, ahogy te is senki vagy és sosem leszel soha senki más, sem VALAKI, vagy éppen valami különleges entitás.

Viszont ha TE egy Valaki vagy, akkor hogyan is beszélgethetnénk?
Ha TE Valaki vagy, hogyan hallanád meg a hangját annak aki nincs is?

Sokan mégis kétségbe esetten keresik a gyógyszert a szerepeikre -ja elég sokan, én például patika tiszta benzinnel öblögetek a hétköznapi szerepeimre-.
Emitt rengeteg sub kategória tiszavirágéletű rajongásával a táplálja, ideig óráig adagolja az üzemanyagot a vágyott vonzó erőnek, majd megkapva, megunva azt tárgyként dobja el.
Amott rengeteg dom kategória játszik kemény és fárasztó szerepet. Kisugárzásuk mint az örök szikla, de sajnos a szirtje mégis majd megkopik, ekkor elhagyja a remény és térdre kényszerül majd szegény.

Aki állt letérdel, aki térdelt felegyenesedik ... de mi lesz így velünk?!
Mikor léptünk ki ebből, ha nem éppen most ebben a pillanatban ;)!

Csókolok Mindenkit szeretettel!
Steelo

Partner

Singles
Uncertain Female

Age: 20-45 year
Height: 160-185 cm

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Correspondence, meeting / Social-programmes,-leisure / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

English, German, Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

24/7, Anal plays, Ass licking, Bite, Blindfolds, Bondage, Boot fetish, Breath controll, Candle, Chains, Chastity belt, Chinese ball, Closure, Collar, Dildos, Domination, Film, Foiling, Foot worship, High heels, Latex, Leather, Lingerie, Massage, Mazochism, Milking, Oral sex (give), Oral sex (receive), Pain, Photo shooting, Piss, Punishment, Spanking, Stocking

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, Basketball, Billiard, Car racing, Computer, concerts, Cooking, DIY, Get to know, Movie, Party, Play, Reading, Science, Talking, Tennis, Theater

Music

Classical, Disco, Drum'n'bass, Electronic, Funky, Gangsta rap, Heavy metal, Hip-hop, House, Jazz, Pop, Rap, Reggae, rhythm'n'blues, soul

Movies

Action, Comedy, Crimi, documentary, Drama, Fantasy, Tale, Thriller, War

Books

Economy/business, Entertainment, Esoteric, Health, History, Novel, Novels, Religion, Scientific, Sport