scilent - Dominant Male

3
All BDSM partners » Doms, Masters » scilent - Dominant Male
scilent
34 years old, Dominant Male, 187 cm
Residency: Hungary, Budapest, Pest
Last login: 6 days ago
Registration time: 2015. 12. 20. 02:14
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Nem nagyon hiszem, hogy online fogom megtalálni a megfelelő társat. Így inkább csak nézelődni vagyok itt, beszélgetni.

Nem először vagyok az oldalon. Akkor egy kicsit elegem lett belőle. Most mégis visszahúzott valami. Nem, nem a szívem :)

Magamról: Skandináv vámpírbőrbe bújt farkas. Inkább Dorian Gray, mint az a másik. Az az árnyalatos. Leginkább introvertált. Ami nem keverendő össze a besülttel, szorongóval, lúzerrel, félénkkel, szubmisszívvel. Ha még mindig ez a tévképzeted, szívesen ajánlok neked irodalmat, ami alapján korrigálhatod hiányos ismereteid. Maradjunk inkább annál, hogy csendes. Csendes őrült. Töbnnyire. Többnyire csendes. Az őrült lehet, hogy konstans. :)

Kicsit többre értékelem az intelligenciát és a műveltséget, mint az praktikus lenne. Ez jelzi azt is, hogy némiképp ódivatú vagyok és kevésbé hódolok modern eszméknek és divatnak.
Nem vagyok (kultúr)sznob, de majdnem (inkább zene-, film-, és művészetbuzi). Társadalmilag szinte egyáltalán nem. Mindemellett kifejezetten toleráns.
Viszonylag egoista. De egy introvertált jobb, ha kifejezetten szereti azt az embert, akivel a legtöbb idejét tölti ;)

Imádom az iróniát és hajlamos vagyok a cinizmusra. Ha kihúzod a gyufát, szarkazmussal torlom meg. És élvezem. Valamennyire ki is elégít.

Fentiek ellenére barátságos vagyok, de nehezen viselem a bunkó és buta embereket. Meg tapasztalataim alapján az impulzív (szorongó) extravertáltakkal sem jövök ki hosszú távon. Vannak kivételek.

Spoken languages

English, Hungarian

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, Billiard, Bowling, Computer, concerts, Cooking, DIY, Drawing, Gardening, Internet, Movie, Museum, Ping-pong, Play, Playing music, Reading, Restaurant, Science, Talking, Theater

Music

Alternative, Blue, Classical, Drum'n'bass, Electronic, Folk, Goa, goth, Heavy metal, Hip-hop, Rock, Rock'n'roll

Movies

Anime, Comedy, documentary, Drama, Film noir, Sex/porn, Tale, Thriller

Books

Arts, Novel, Novels, Poems, Religion, Scientific