scar - Dominant Male

6
All BDSM partners » Doms, Masters » scar - Dominant Male
scar
26 years old, Dominant Male, 177 cm, 67 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 1 days ago
Registration time: 2016. 09. 20. 15:05
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (1 Rate)
Mielőtt bármibe belekezdenék, szeretnék néhány gondolatot írni a "miért nincs profilképem?" kérdéshez

1.Nem merem felvállalni az arcomat?
- De igen, csak egyszerűen fogalmazva, nem tartozik mindenkire.
2.Szégyenlem a külsőmet?
- Egyáltalán nem.
3.Miért írjanak rám, ha jó néhány levél után, a képcsere megtörténtével kiderül, hogy nem is tetszem és csak levél és időpazarlás volt?
- Akinek ilyen a mentalitása, az valóban ne írjon, szellemileg visszamaradottakkal nem áll módomban foglalkozni.
4.Néhány levél után, ha kiderül, hogy szellemileg összeillünk, megtörténhet a képcsere?
- Természetesen igen.

Előre írom, az "adminisztratív" dolgokat, hogy gyorsan túl legyünk rajta. Domináns vagyok, ezen vágyaimat szeretném kiélni, végre gátlások nélkül, valakivel, akit nem ismerek, aki előtt nincs szégyellni való. Nem kertelek, kapcsolatban élek, éppen ezért egy diszkrét, alkalmi szolgát/szubot/akaratgyenge lányt/megaláztatásokban élvezetet lelő lányt/hölgyet keresek. Nem ma kezdtem, de direkt nem hívom magam "tapasztalt" domnak, mint az oldalon lévő kóklerek 90%-a. Bárkivel szívesen levelezek, beszélgetek, de gyakorlati jelleggel csak lányokkal foglalkozom. Hely, eszközök és esetleges utaztatás megoldott részemről.

Elvárásiam: egy normális, szub hajlamait megélni kívánó lányt keresek, nem pedig egy arrogáns kurvát, aki azt várja, hogy első találkozásnál aranyórát és ezüst étkészletet adjak neki. Keresek, de nem minden áron... Némi intelligencia is adott-elvárt, ugyanis ez nem csak a test és a lélek, de az ész játéka is. Nem tudok elmenni a külcsín mellett sem, hisz ehhez a játékhoz valamily szintű testi vágyakozás is dukál, én sem vagyok egy lezüllött, a külsejére semmit sem adó tróger (most ismét szemezgethetnék az oldalról, hány ilyen van...) Továbbá az sem engem keres, aki a szürke ötven árnyalatát tekinti mérvadónak ebben a műfajban.

Amit adhatok: játékon kívül teljesen egyenrangú félként bánok veled, nem fogok "Te kurva..." kezdetű leveleket írni senkinek első levélváltáskor. A szeánsz alatt vigyázok rád, az előre megbeszélt keretek között maradunk, s a határokat is csak addig feszegetjük, amíg élvezetet lelünk benne. Egészség, diszkréció, türelem - bár úgy vélem, ez mindenkinél alap kéne, hogy legyen. Valamint egy testi/lelki élmény, mely után nem kell szégyenkezned, bármi következménytől tartanod.


Első üzenetváltáskor nem kérek, de nem is küldök arcos fotót, ha eljutunk odáig, annak is eljön a maga ideje. Arc nélkülit bármikor szívesen küldök, ha a fenti bemutatkozásom elnyerte tetszésedet. Minden vágyakról, keresésről, paraméterekről szóló adatot lent olvashatjátok, s kéretik őket komolyan venni.


A mielőbbi levélváltásra,
Scar

Partner

Singles
Fetisist Female, Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Age: 18-40 year
Height: 150-177 cm

Aim of search

Correspondence, meeting / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

I would try

24/7, Gangbang, Public sex

Maybe

Breast torture, Candle, Latex, Leather, Massage, Pain, Piss, Sadism, Shaving, Whipping bench

Exciting

Anal plays, Anal sex (give), Blindfolds, Bondage, Chains, Chinese ball, Closure, Collar, Cross, Dildos, Dirty talk, Domination, Film, Foot worship, Hair pulling, Humiliation, Lingerie, Nippers, Nipples, Oral sex (receive), Other tools, Photo shooting, Punishment, Role playing, Slaps, Spanking, Stocking, Stocks, Vibrators, Whip

Interests outside of BDSM

Music

Blue, Heavy metal, Hip-hop, Pop, Rock, soul

Movies

Action, Adventure, Sci-fi, Sex/porn, Thriller, War

Books

Adventure, Erotical, Novel, Novels, Sport