ribancNevelo - Dominant Male

1
All BDSM partners » Doms, Masters » ribancNevelo - Dominant Male
ribancNevelo
34 years old, Dominant Male, 180 cm, 80 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 5 days ago
Registration time: 2015. 10. 16.
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 1.00 Point(s) (1 Rate)
Azért vagyok itt, hogy igazi házi ribancommá neveljelek és használjalak. Nem érdekel, mit akarsz, mi jár a fejedben, vagy, hogy mit érzel. Megmondom mit vegyél fel, hogy viselkedj, mit csinálj, és hogy. Ha nem fogadsz szót, megbüntetlek (meg egybként is). Használni foglak kedvemre és durván, az ágyban kurvaként bánok veled és nem finomkodom.

Ha úgy érzed, tanulni vágysz, keress meg. De csak akkor, ha nem vagy egy sírós kislány, vagy legalábbis szeretnél ezen változtatni!

Partner

Singles
Fetisist Female, Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Age: 18- year
Height: 170- cm

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

24/7, Anal plays, Anal sex (give), Ass licking, Bite, Blindfolds, Bondage, Breast torture, Breath controll, Candle, Chains, Chinese ball, Closure, Collar, Cross, Dildos, Dirty talk, Domination, Electrosex, Film, Fire, Fisting, Foiling, Foot worship, Gangbang, Hair pulling, High heels, Humiliation, Knife, Latex, Lingerie, Mask, Massage, Masturbation, Mazochism, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pain, Pens, Photo shooting, Prostate massage, Punishment, Role playing, Sadism, Shaving, Slaps, Spanking, Stocking, Stocks, Tweak, Vacuum, Vibrators, Whip, Whipping bench