rekaszub - Submissive Female

15
All BDSM partners » Slavegirls » rekaszub - Submissive Female
rekaszub
25 years old, Submissive Female, 170 cm, 67 kg
Residency: Hungary, Pest
Last login: 2016. 02. 14. 19:38
Registration time: 2016. 02. 8. 17:23
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (1 Rate)
Kíváncsi, de még bizonytalan vagyok. Olyan Domot keresek, aki szívesen bevezetne a BDSM világába. Eddig igazán még csak a fantáziámban találkoztam ezzel a világgal.

Jellemző rám: néha makrancos, provokativ, szemtelen és feleselős is tudok lenni, de amennyiben megtalálom akit keresek, hű és engedelmes is tudok lenni.A partneremnek való örömszerzés mindennél fontosabb.
Nehezen oldódok, bízok meg másokban és nyílok meg mások előtt. Amit igazán szeretek,ha irányítanak, így tudok a legjobban oldódni. A szabályok megszegéséért a büntetést elfogadom, de a lelki alázás nálam nem játszik.

Tartós kapcsolatot keresek,egy olyan Dom személyében akivel akár nem csak a BDSM világában tudok boldog lenne. Akiben megtudok bízni és akire rámerem bízni maga, hogy azt tehessen velem amit csak akar (a megbeszélt kereteken belül), ami mindkettőnk örömét szolgálja.
Úgy vélem, csak akkor működhet egy kapcsolat, legyen az bármilyen jellegű, ha megvan a kölcsönös szimpátia, amihez mindenképpen szükség van arra, hogy lássuk egymást első lépésként legalább fényképen.

Ha alkalmi partnert keresel, akkor kérlek ne raboljuk egymás idejét! Előre is köszönöm!

Partner

Singles
Dominant Male

Age: 24-33 year
Height: 175- cm

Aim of search

Correspondence, meeting / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

Hungarian