redgeisha - Dominant Female (Mistress)

6
All BDSM partners » Dominas, Mistresses » redgeisha - Dominant Female (Mistress)
redgeisha
38 years old, Dominant Female
Residency: Hungary, Somogy
Last login: 8 hours ago
Registration time: 2016. 09. 19.
VIP
$Financial$
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Csak Komoly Szándékú, Megbízható, Gáláns Szolgát Keresek. Igen, Csak 1 Főt. Tehát ha csak levelezni akarsz, vagy egy szórakozó kamus vagy Ne is Olvasd tovább! (Sajnos tapasztalom ezt ezen az oldalon.)

Én egy abszolút természetes, átlagos, diszkrét, toleráns, ösztönös és érzékiségre nyitott 30-as Hölgy vagyok. (Tehát nem cicababa, vagy végzetasszonya.).

Nem sorolok "kínálati étlapot", adatlapomon láthatod mit szeretek, meg mivel amúgy is hosszútávban gondolkodom, ez magától alakul majd ki.

Természetesen figyelembe veszem a te igényeidet is.

Heti 1-2 találkozóban gondolkodom, időtartam 1-2 óra, vagy heti egyszer 4-5 óra.

Bár Szex a klasszikus értelemben nincs, de te orálisan kényeztethetsz engem, de elsősorban a Klasszikus Domina vonal, és/vagy a nagyon érzéki kín a Domina/Fetish masszázs a kapcsolat alapja.

Képet nem küldök, de minden hétköznap délelőtt (8.00-12.00) nyitott vagyok egy kötetlen üdítős beszélgetésre, 1 nappal elötte kell egyeztetni.

De gondold komolyan, csak akkor írj!

Partner

Singles
Fetisist Female, Fetisist Male, Fetisist TV or TS, Submissive Female, Submissive Male, Submissive TV or TS, Uncertain Female, Uncertain Male, Uncertain TV or TS, Switch Female, Switch Male, Switch TV or TS

Age: 25-70 year

Aim of search

Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

Anal plays, Anal sex (give), Ass licking, Blindfolds, Bondage, Boot fetish, Breath controll, CBT, Chastity belt, Diaper, Dildos, Domination, Feeding, Foot worship, Hair pulling, Humiliation, Lingerie, Massage, Masturbation, Menstruation, Oral sex (receive), Other tools, Pain, Piss, Prostate massage, Punishment, Role playing, Slaps, Spanking, Stocking, Tickling, Tweak, Vibrators, Whip

Interests outside of BDSM

Leisure

Science, Shopping

Music

Latin, Reggae, techno

Movies

documentary, Horror

Books

Erotical, Esoteric, Health, History, Sport