raina - Switch Female

54
All BDSM partners » Switches » raina - Switch Female
raina
27 years old, Switch Female, 160 cm, 40 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 2016. 11. 14.
Registration time: 2014. 01. 22.
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (4 Rate)
Kedves Pixie Tagok!

OBEY A PÁROM ÉS SZERELMEM , NEM KERESEK PARTNERT !

Azért jöttem fel az oldalra,hogy találjak egy férfit akire fel tudok nézni, akit tisztelhetek és akiért rajonghatok. Eddigi életem során nem sikerült senkinek kihoznia ezt belőlem. Nem akarok képmutató lenni számomra a külső ugyanolyan fontos mint a belső, mert az eddigi kapcsolataimban csak a személyiséget néztem, és egy idő után nem is működtek. Nem élek álomvilágban, nem tökéletes embert keresek, csak olyant akivel a hibáink is kompatibilisek egymással. :)
Ha valaki a hálószobán kívül akar alázni, nevelni, büntetni stb..az rossz helyen jár. Az életemben megvan a helye és az ideje ezeknek. Tehát ha egy személyiségmentes,üres,irányítható szolgát keresel nem vagyok a Te embered.
Ha nem lett volna kötelező nem kategorizáltam volna be magam, elég sok személyiség bújt meg a kicsi fejemben...vidám, független, határozott, nyugodt, kedves és nem otthon ülős fajta vagyok :) A sub oldalam erősebb, szeretem ha a partner irányít az ágyban, de nagyon ritkán ha van rá igény, tudok ám uralkodó is lenni. :)Amúgy meg teljesen beteg vagyok :)Csapongó, ügyetlen, feledékeny, az átlagostól teljesen eltérő értékrenddel, véleménnyel...kell hozzám a türelem! :D

Sajnos muszáj egy kiegészítést írnom, egyetlen egy darab 25-30-as FÉRFIT keresek, nem párokat, nem nőket. Nem adok el használt óvszert, rongyos tangát, vizeletet, nem akarok kocsival áthajtani rajtad stb... kérlek ezekkel ne keressetek meg. Megkínozni sem szeretnék senkit, nem szeretek fájdalmat okozni. Az ilyen hangvételű levelekre hogy: " jelentkezz nálam most azonnal " nem válaszolok! Kérlek tartsátok tiszteletben a keresett partner rész minden pontját azért írtam ezeket a kritériumokat mert ezt keresem. Ha nem stimmel valami szintén nem áll módomban válaszolni a levél-limitet tekintve. Sajnos nem tudom megoldani a hosszú utazásokat, ezért lehetőleg Budapestiek keressenek. :)

Legyen szép napotok Kedves Domok, Switchek, Subok és Dominák!:)

Partner

Singles
Dominant Male, Switch Male

Age: 25-30 year
Height: 175-195 cm

Aim of search

Social-programmes,-leisure

Spoken languages

English, Hungarian, Spannish

Interests in BDSM

Maybe

Feeding, High heels, Latex, Mask, Masturbation, Menstruation, Stocking, Vibrators

Exciting

Ass licking, Bite, Blindfolds, Bondage, Breath controll, Candle, Chains, Chinese ball, Collar, Dildos, Dirty talk, Domination, Hair pulling, Humiliation, Leather, Lingerie, Massage, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pens, Public sex, Punishment, Role playing, Slaps, Spanking, Whip