punkvirag - Uncertain Female

45
All BDSM partners » Unsure » punkvirag - Uncertain Female
punkvirag
24 years old, Uncertain Female, 150 cm, 35 kg
Residency: Hungary, Hajdú-Bihar, Debrecen
Last login: 4 hours ago
Registration time: 2016. 08. 02.
VIP
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (2 Rate)
És ugorjunk neki ismét... :) ugyebár a legutolsó kép, hogy férjnél vagyok így nő társaim prioritást élveznek az életemben, arra hivatkozva 'elvégre egy férfi már van a háznál'. Nos... nincs :) Mára ez a kijelentés már nem aktuális, ellenben a „Bizonytalan” jelző ezer fokkal ég a fejem felett. Elvégre nem is olyan rég még arra vágytam, hogy feleség legyek és anya, ennél fogva a jövőképem jelenleg... maga a nagybetűs Bizonytalanság. Ez nem azt jelenti, hogy önmagam felé is így lenne: szerelmes vagyok. Szerelmes vagyok magába a szerelembe, a szerelem forróságába, lángjaiba, elveszek újra és újra, felemészt, magával ragad, elrepít, többre és jobbra sarkall mind az életben, mind önmagammal szembe. Szerelmes vagyok... Az életbe, a természetbe, a fákba, a madarakba, minden mozzanatba, rezdülésbe.

És hiszek... még mindig hiszek abban, hogy létezik az a Férfi, aki az erejét nem rombolásra és értelmetlen pusztításra használja, hanem védelemre, oltalmazásra, gyengédségre. Hisz oly gyönyörű- még mindig gyönyörű és olyannyira magával ragadó- mikor egy erős, határozott, magabiztos élőlény képes egyszerre gyengéd lenni, vonzó, kínzó... figyelmesen, odaadóan, elszántan.

És még mindig aktuális: ha a nőies nő az ideálod, nem engem keresel :) vékony, sportos, rövidebb haj... még mindig bizalmatlan fajta vagyok- bizalmatlanabb, mint valaha :P és lázadni is szeretek.. No és elvárom, hogy majd a jövőbeni partnerem- ha egyszer készen állok magamból újra adni, és újra befogadni- szintén sportos legyen, önmagára igényes, de mindezek előtt A Férfi.

Partner

Age: 25-45 year
Height: 170-190 cm

Aim of search

Social-programmes,-leisure / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Breath controll, Collar, Electrosex, Fire, Humiliation

Maybe

Anal sex (give), Prostate massage, Shaving

Exciting

Bite, Blindfolds, Bondage, Dildos, Domination, Hair pulling, Massage, Masturbation, Oral sex (receive), Pain, Punishment, Spanking, Vibrators, Whip

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, concerts, Cooking, DIY, Fitness, Gardening, Movie, Play, Reading, Talking

Movies

Anime, Comedy, Horror, Series

Books

Entertainment, Esoteric, Health, Journals/magazines, Novel, Sport