punkvirag - Switch Female

69
All BDSM partners » Switches » punkvirag - Switch Female
punkvirag
24 years old, Switch Female, 150 cm, 35 kg
Residency: Hungary, Hajdú-Bihar
Last login: 8 hours ago
Registration time: 2016. 08. 02.
VIP
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (3 Rate)
Szerelmes vagyok magába a szerelembe, a szerelem forróságába, lángjaiba, elveszek újra és újra, felemészt, magával ragad, elrepít, többre és jobbra sarkall mind az életben, mind önmagammal szembe. Szerelmes vagyok... Az életbe, a természetbe, a fákba, a madarakba, minden mozzanatba, rezdülésbe.

És hiszek... még mindig hiszek abban, hogy létezik az a Férfi, aki az erejét nem rombolásra és értelmetlen pusztításra használja, hanem védelemre, oltalmazásra, gyengédségre. Hisz oly gyönyörű- még mindig gyönyörű és olyannyira magával ragadó- mikor egy erős, határozott, magabiztos élőlény képes egyszerre gyengéd lenni, vonzó, kínzó... figyelmesen, odaadóan, elszántan.

Magamról pár dolog:
- első az egészség, mint láthatod nagyon kicsi a testsúlyom, így nekem tényleg figyelnem kell az étrendre, sportolok, tornázok, jógázok. Minderre erősen kialakult az igényem úgy alapjaiban is, ennél fogva ez van, volt és lesz. Nem csont és bőr vagyok :P
- van kialakult személyiségem, gondolataim, véleményem, úgyhogy ha egy agyatlan nőszemélyt keresel aki majd bólogat neked mindenre, egészen biztosan nem engem keresel
- a hétköznapokban... szeretem a szarkasztikus humort :P ha nem érted, nem vagy elég intelligens. Ha magadra veszed, nem bízol magadban eléggé és rajtam akarod leverni. Ezekre NEM vagyok vevő. Senkit sem fogok pátyolgatni, feladatot adni neki, életet kialakítani, vagy csak megpróbálni kielégíteni a végtelen szeretetéhségét a saját magával szembeni hiányosságok végett.
- nem ülök a nap 24 órájában a gép előtt. Többnyire azért, mert a céljaimért, terveimért teszek épp, vagy csak ülök kint a természetben, hallgatom a csendet, olvasok egy könyvet, andalgok valahol, egy kihalt helyen. Engem ez tölt fel, véletlenül sem az emberek tömkelege egy szórakozóhelyen. Néha nyilván belefér. Néha. Ritkán. Évente egyszer. Éppen ezért nincs beírva a "levelezés" mint opció, DEBRECENI partnert keresek.


Nem rémülök meg, ha fát kell vágni, ha három műszakban kell dolgozni, vagy ha hideg vízzel kell lezuhanyozni. Nincs gondom a kényelemmel ellenben nem keverem össze az életképtelenséggel. Olyan partnert keresek, aki szintén így van ezzel! A pihenés nekem csak akkor esik jól, ha előtte mindent beleadtam a munkámba, a napomba. Szóval a munka- edzés- pihenés megfelelő arányban van jelen az életemben - a számomra :-) - elfogadható és megfelelő hozzáállással.

Partner

Singles
Dominant Male, Uncertain Female, Switch Female, Switch Male

Age: 25-40 year
Height: 170-195 cm

Aim of search

Social-programmes,-leisure / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Breath controll, Collar, Electrosex, Fire, Humiliation

Maybe

Anal sex (give), Prostate massage, Shaving

Exciting

Bite, Blindfolds, Bondage, Dildos, Domination, Hair pulling, Massage, Masturbation, Oral sex (receive), Pain, Punishment, Spanking, Vibrators, Whip

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, concerts, Cooking, DIY, Fitness, Gardening, Movie, Play, Reading, Talking

Movies

Anime, Comedy, Horror, Series

Books

Entertainment, Esoteric, Health, Journals/magazines, Novel, Sport