paramedic80 - Submissive Male

1
All BDSM partners » Servants, Slaves » paramedic80 - Submissive Male
paramedic80
36 years old, Submissive Male, 182 cm, 82 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 2015. 10. 10.
Registration time: 2015. 06. 21.
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Útmutató hozzám, a kis perverz, mazo, csicska, köcsöghöz:
cak egy használati tárgy vagyok és semmi más nem ! A párom imádja nézni ha keménykednek velem, ő nem teszi velem mert érzelmeket érez irántam.Erőszakos szopatás, mélytorkozás, erőszakos megbaszás, kemény verés, nem kímélve semmimet sem. Számba, arcomba huggyozás,pisi itatás, szembeköpés. WC nyomni a fejem , cipoben a lábad és belenyomod a fejem, majd a WC lehúzod. Ne félj, nekem semmi nem fáj soha sem, ezt ne feledd, hanem minden egyes pillnatot élvezek !
Lehet bakancsban cipőben taposni rajtam, nyalatni a cipöt, lábat, a teraszon ha dohányzol, akkor a csikket rajtam kell ene elnyomnod, a fenekemen van pár nyoma már neki, és a reggeli frisset is megmutatom. No para, nem fáj ezt jól jegyezd meg soha semmi, hanem élvezem !!!
Ha valami nem megy semmi nem KÖTELEZŐ ez nagyon fontos. Szóval ha neked valami nem jön be nem csináljuk! Ja és a pisi mindig a köcsög szájába jön vagy az arcára!
HA a játék közben azt érzem hogy túlléptünk valamit azt egyértelműen jelzem és mondom hogy PAUSE, STOP !
Lehet a mellkasomon járkálni, mellem harapni , kínozni, szadizni, gyertyázni is lehet az is van. Szóval nálam nincs fájdalom, hanem élvezet. És provokálok néha, egy egy ütést , vagy cselekedet provokálok ki belőled lehet :)

Spoken languages

Hungarian