mrsteele - Submissive Male

All BDSM partners » Servants, Slaves » mrsteele - Submissive Male
mrsteele
34 years old, Submissive Male, 176 cm, 75 kg
Residency: Hungary, Budapest
Last login: 2016. 11. 21. 21:58
Registration time: 2016. 02. 28. 00:10
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Már óvodás koromban tudtam, hogy mások számára furcsa dologra vágyom. Úgy éreztem senki nem értené, miért szeretné bárki, hogy lányok kikötözzék és megalázzák. Tíz éves sem voltam, mikor először az ágyhoz kötöztem magam, tizennégy évesen jöttem rá egy titokban nézett filmből, hogy valószínűleg nem vagyok egyedül. Húszévesen kezdtem elnyomni magamban ezt a vágyat, és boldogan éltem anélkül, hogy valósággá vált volna. Mindig tudtam, hogy elmúlni nem fog. Élhettem volna tovább anélkül, hogy beteljesülne, de biztos voltam abban, hogy eljönne a nap, amikor megbánnám, de már késő volna. Ma már elmondhatom, hogy nem vártam meg azt a napot, és nagyon örülök neki.

Számomra a lényeg nem a szexuális kielégülés, de még csak nem is a fájdalom. Ahhoz egyik sem fogható, mikor átengedem az irányítást, és egy hölgy kezébe adom. Hogy közben a hölgynek is örömet szerzek, az a minimum. Ha közben legalább fájdalom is jár, nekem az a tökéletesség.

Partner

Singles
Dominant Female

Age: 18-40 year

Spoken languages

English, German, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Anal sex (receive), Breast torture, Closure, Foot worship, Leather, Other tools, Prostate massage, Whip

Exciting

Blindfolds, Bondage, Candle, CBT, Chains, Chastity belt, Collar, Cross, Humiliation, Latex, Lingerie, Mask, Massage, Mazochism, Nippers, Pain, Punishment, Role playing, Spanking, Stocking, Stocks, Tickling, Whipping bench