monkey_king - Switch Male

1
All BDSM partners » Switches » monkey_king - Switch Male
monkey_king
33 years old, Switch Male, 182 cm, 98 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 2016. 03. 16. 00:14
Registration time: 2013. 03. 7. 10:36
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (1 Rate)
Pár dolog amit szeretek:
Ponyvaregény, Az Alapítvány, Mesterségek ünnepe, Hóember, kompót, Tigris és Sárkány, Kék szem, Frank Herbert, Maki Sushi, Nirvana, Jézus, Community, 1984, BSG, Free Tibet, Dell, Barna rövid haj, Nyugati utazás, Süsü, Szecska hóesésben.

A kedvesebb BDSM híve vagyok. A beállítottságom BDSM ben domináns, de nem vagyok az a típus, aki minden áron, minden helyzetben le akarja nyomni a másikat, és el tudom magamat képzelni akár a másik oldalon is. Komoly kapcsolatban élek, ahol a BDSM játék a szerelemmel és a szexualitással, és kizárólag a hálószobában van jelen. Egyéb esetben ha vitánk lenne, hát repül a tányér, ki tudja hol áll meg :)

Párom számára keresünk domináns/esetleg switch NŐt, fontos, hogy erősen empatikus legyél, rá tudj hangolódni a partneredre. Mi a "kedves" megzabolázással egybekötött BDSM hívei vagyunk, nem pedig az "alárendelt azt teszi amit mondasz neki, és kussol" féle játékoké. Nem dobálódzom azzal hány év tapasztalatunk van a BDSM ben, minden ember más, és mást hoz ki a partneréből. A büntetést egy konkrét dologért fogja kapni. Menyasszonyom még nem volt nővel, szóval az őszinte pironkodás/szégyen garantált :)

Ha érdekel jelentkezz, és privátban tudunk beszélni a részletekről.

Bárkivel szívesen beszélgetek, értelmes dolgokról, értelmetlenekről csak ha szórakoztat :)

A profil képen mi vagyunk.

Partner

Singles
Dominant Female, Uncertain Female, Switch Female

Age: 26-40 year
Height: 150-200 cm
Weight: 50-85 kg

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Correspondence, meeting / Occasional-BDSM/sexual-relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

Blindfolds, Bondage, Breast torture, Candle, Chains, Collar, Cross, Dildos, Feeding, Hair pulling, Humiliation, Leather, Massage, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Pain, Punishment, Role playing, Spanking, Stocks, Vibrators, Whipping bench