memoar - Dominant Male

23
All BDSM partners » Doms, Masters » memoar - Dominant Male
memoar
33 years old, Dominant Male, 180 cm, 80 kg
Residency: Hungary, Pest
Last login: 1 days ago
Registration time: 2014. 07. 02.
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (3 Rate)
de miért írjak bármit is? ma ezeket a láncokat hordom, és itt vagyok. holnap bilincstelen leszek — de hol?
hogy ki vagyok es milyen?
az/olyan a Te szemedben,amilyennek engem látsz:
dolgok lényege az, hogy megpróbáljunk egy olyan halmazt összehozni az életben, amire azt mondhatjuk, hogy ha az ember azt a halmazt abban a sorrendben végigköveti, akkor ugyanarra a gondolatra jut, mint az, aki azt a halmazt megalkotta. A gondolat persze nem egy jó fogalom erre. A gondolat, a nyelv a beszéd és mindezek a fizikai dolgok egyáltalán nem alkalmasak arra, hogy azt az érzést és tudatállapotot, amiben éppen vagyunk, kommunikálják a másik számára. Csupán arra alkalmasak ezek a verbális és nonverbális eszközök hogy körülírjuk, vagy máshonnan ismert példák sorozatán keresztül megpróbáljuk bemutatni az illetőnek, hogy mi most éppen mi vagyunk, vagy ki vagyunk, hol vagyunk, hova tartunk, mit akarunk.
nos.nem rég csöppentem bele pár izgalmas élmény által ebbe a világba, amikor felismerhettem magamban ezeket a mélyen bennem levő vágyakat, amik mára már teljesen felszínre törtek.
fontosnak tartom,hogy odafigyeljek, törődjek a partneremmel, Nőként imádjam és kiérdemeljem a bizalmát!
mások számára nehezen megérthető/nem elfogadott sajátos világomba elem pocsolyaszagú hétköznapjaim,amiben én maximálisan jól érzem magam!

keresek egy olyan megbízható,diszkrét partnert, aki maximálisan nyitott es akivel vegig lehet járni a BDSM adta örömöket!
mert utazni jó!!! új világokat felfedezni, beszippantani az ismeretlen illatokkal teli levegőt, belemerülni az idegen hangok és neszek kavalkádjába. elveszni egy addig sosem érzett íz harmóniájában...szembesülni a ténnyel, hogy mi minden létező van a szűk életterünkön, a mindennapi rutinon túl, amit látni, érezni, tapasztalni kell, amint átadjuk magunkat ennek a felismerésnek, az út már önmagunkhoz vezet. egy nem kevésbé izgalmas, de még több tanulsággal járó utazáshoz, valódi önmagunk megismeréséhez.
ha rálépünk erre az ösvényre, hosszú út vár ránk. de puha párnaként ott lesz velünk a bölcsesség a botlásoknál és zuhanásoknál, a csatákban és a pihenőknél is, mikor leülünk gyönyörködni lelkünk varázslatos tájaiban. es az út végén, ahol levetkőzzük elnyűtt bőreinket, az újjászületés vár.
a megismerés csodája! újabb utazások, melyekben életünk úgy talál otthonra bennünk, mint ahogy jólesően belefúrjuk fejünket egy tevékeny nap végén rojtos-csücskös puha párnánkba!

Partner

Singles
Fetisist Female, Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Correspondence, meeting / Virtual-relationship / Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

24/7, Breath controll, Cross, Diaper, Electrosex, Enema, Feeding, Milking, Needle, Piss, Public sex, Stocks, Vacuum

Maybe

Boot fetish, Leather, Tickling

Exciting

Anal plays, Anal sex (give), Ass licking, Bite, Blindfolds, Bondage, Breast torture, Candle, Dildos, Dirty talk, Doctor fetish, Domination, Film, Fisting, Foiling, Foot worship, Hair pulling, Humiliation, Lingerie, Masturbation, Nippers, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pain, Photo shooting, Prostate massage, Punishment, Role playing, Shaving, Slaps, Spanking, Stocking, Tweak, Vibrators, Whip

Interests outside of BDSM

Leisure

concerts, DIY, Drawing, Get to know, Internet, Museum, Reading, Science, Talking

Music

Alternative, Classical, Drum'n'bass, Rock, Rock'n'roll, ska

Movies

Crimi, documentary, Drama, Film noir, Sex/porn, Tale

Books

Arts, Novel, Novels, Scientific