melinda88 - Submissive Female

15
All BDSM partners » Slavegirls » melinda88 - Submissive Female
melinda88
28 years old, Submissive Female, 164 cm, 52 kg
Residency: Hungary, Budapest
Last login: 2016. 02. 21. 11:11
Registration time: 2016. 01. 16. 10:54
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 1.00 Point(s) (1 Rate)
Értesz a barkácsoláshoz, szeretsz szerelni, esetleg van saját műhelyed és szereted a perverz játékokat? Akkor olvasd el a bemutatkozásom! :)

Titokban egy perverz lány vagyok, aki egyenesen megőrül attól, ha a mellét és punciját kínozhatja. Szeretem a változatos és kreatív játékokat, a durva tortúrákat, a testmódosításokat.

Ami leginkább begerjeszt:
- a mellbimbóim vastagabbá tétele, nyújtása, felpumpálása
- a mellbimbó udvaraim sötétebbé és szélesebbé tétele
- a puncim tágítása, kis- és nagyajkak felpumpálása
- a puncim, főleg a kisajkak nyújtása
- izgató, kivágott fehérneműk, body-k
- testékszerek hordása, amik nem igényelnek átszúrást

Azért vagyok itt, mert nagyon régóta izgat a gondolat, hogy barkácsoláshoz értő kreatív emberektől ötleteket gyűjtsek, mivel tudnám még hatékonyabban kínozni a melleim és puncim. A javaslatokat szívesen dokumentálom és küldök róla képeket. A nagy álmom az lenne, ha valaki segítene építeni egy mellbimbó-nyújtó eszközt, de nagyon örülnék egy punci-nyújtónak is!! Vákuum pumpáim, csipeszeim és egyéb apróbb eszközeim vannak, ezeket állandóan fejlesztem és mindig újakon gondolkozom. Bármilyen ötletre, javaslatra nyitott vagyok és ha tetszik, megvalósítom!

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

Ass licking, Bondage, Breast torture, Candle, CBT, Chains, Dildos, Doctor fetish, Fisting, Foiling, Latex, Lingerie, Mask, Milking, Needle, Nippers, Nipples, Other tools, Photo shooting, Piercing, Piss, Role playing, Shaving, Shit, Stocking, Vacuum