mdrue - Submissive Male

All BDSM partners » Servants, Slaves » mdrue - Submissive Male
mdrue
27 years old, Submissive Male, 187 cm, 85 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 10 hours ago
Registration time: 2016. 10. 03.
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Kedves Látogatóm!

Az az álmom, hogy egy olyan párkapcsolatban élhessek, amelyben a Nő a domináns fél, a férfi pedig azon van, hogy teljes mértékben kiszolgálja és elkényeztesse őt. Olyan fiatal és gyönyörű leányzót keresek, aki a legnagyobb természetességgel tudna egyszerre a pasijának és a rabszolgájának tekinteni; aki amellett, hogy uralkodik felettem, nagyon kedves is. :) Az a Nő, akit én keresek, ő tudja, hogy a tulajdona vagyok, nem kell bizonygatnia semmit. :) Tisztában van vele, hogy a lényemből adódóan teljes odaadással vagyok felé, mert tudja, hogy engem az boldogít, ha a Lányt boldoggá tehetem. Egyszerűen nem érdekelnek a saját vágyaim, mert semmi olyat nem tudnék szívesen csinálni, ami a Hölgyeménynek nem esne jól vagy ne izgatná. Azt gondolom, hogy különös érzékem is van ahhoz, hogy ezt észrevegyem. :) Tehát nem arra vágyok, hogy a farkammal foglalkozva legyen… azt szeretném, hogy a leányzót teljes mértékben elkényeztethessem, de tényleg, határtalan módon. :) Hogy mik tartoznak ide, az persze megint a lány igényeitől, vágyaitól függ, de gondolok itt olyasmire, mint hosszú órákon át való teljes testmasszázs, fürdetés, a nyári melegben legyezés, a lány kéz- és lábujjkörmeinek kifestése, mosogatás, takarítás, a házimunka teljes elvégzése. Főzni ugyan nem tudok (bár szívesen megtanulnék közösen), a hideg ennivalót is bármikor szívesen elkészíteném, és a lány elé vinném, akár az ágyába, ha úgy kívánja. :) A lábainak, combjainak csókolgatása, puncijának kinyalása pedig nem csak kényeztetést jelenthet a lány számára, hanem a tisztelet jelét is a fiú részéről. :)

Szerintem teljesen természetes az is, hogy ha nem jól csinálok valamit, akkor a lány megkorbácsol, esetleg más módon megbüntet. Úgy gondolom, ez hozzátartozik a rabszolgasorshoz. Ezzel együtt az erényöv kötelezését is természetesnek tartom. Azt gondolom, hogy a szabad kielégülés a Nő privilégiuma, ezzel szemben a férfi csak akkor elégülhet ki, ha a Nő megengedi neki. Ezzel az eszközzel pedig szerintem biztosítva van, hogy a fiú a lánynak örökös rabszolgája legyen, és a harmonikus kapcsolat is. :)

Az áhított kapcsolatban rám mint férfire három fő feladat hárulna: teljes mértékben védelmezzem, szolgáljam, és kényeztessem a Nőt. Ő ezt mosolyával, kedvességével viszonozza, valamint azzal, hogy folyamatosan informál arról, mennyire esik jól neki a szolgálatom. Szerintem az a jó, ha a lány minden vágya teljesül, a fiú pedig lemond jogairól a lány javára, és örül annak, hogy ő teheti boldoggá. Mérhetetlenül romantikusnak és cukinak tartanám, hogy kézen fogva sétáljunk az utcán, mint egy szerelmes pár, mégis mint egy királylány-rabszolgafiú páros. :)

Tanulmányaim miatt kollégiumban élek, így leginkább sajnos csak olyan Hölggyel tudnék ismerkedni, aki tudna magánál fogadni. Mindenképp csak nálamnál fiatalabbat tudok elképzelni.

Kézcsókom minden kedves idelátogatott Úrnőnek!
Endre

Partner

Singles
Dominant Female, Uncertain Female

Age: 18-24 year
Height: 160-178 cm
Weight: 45-65 kg

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Correspondence, meeting / Social-programmes,-leisure / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

I would try

24/7, Anal sex (receive), Blindfolds, Breast torture, Breath controll, Candle, Collar, Electrosex, Hair pulling, High heels, Mazochism, Oral sex (receive), Other tools, Role playing, Whipping bench

Maybe

Boot fetish, Feeding, Lingerie, Masturbation, Spanking

Exciting

Bite, Bondage, Chains, Chastity belt, Closure, Domination, Foot worship, Humiliation, Jeans, Latex, Leather, Massage, Nippers, Oral sex (give), Pain, Prostate massage, Punishment, Sadism, Slaps, Stocking, Stocks, Tickling, Tweak, Whip

Interests outside of BDSM

Leisure

Bowling, Chess, Computer, Internet, Movie, Playing music, Science

Music

Acid, Blue, Classical, Funky, Jazz

Books

Scientific