mdrue - Submissive Male

All BDSM partners » Servants, Slaves » mdrue - Submissive Male
mdrue
27 years old, Submissive Male, 187 cm, 85 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 4 hours ago
Registration time: 2016. 10. 03.
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Olyan Hölgyet keresek, aki Úrnőm és Társam egyszerre. Nem vagyok a rövid távú kapcsolatok híve, szerintem egy alá- fölérendeltségi viszonyban is ugyanúgy fontos az egymásra hangolódás, az intimitás egyre mélyebb elsajátítása, amelyhez idő kell. Én nem csak szolgálni akarok egy nőt, hanem azt akarom, hogy a hosszútávú személyes rabszolgájává tegyen Az A Bizonyos Hölgyemény. Szerintem ma már tök természetes, ha egy kapcsolatban a lány a domináns fél, ha a fiú testileg-lelkileg kiszolgálja a lányt, és mindeközben pedig szeretik egymást. Szerintem ez hihetetlenül romantikus, afféle cuki nőuralom. :) Számomra természetes az is egy ilyen kapcsolatban, hogy a nő jóval több joggal rendelkezik, mint a férfi. Mivel mindkét fél ösztönösen arra törekszik, hogy a lány teljesen ki legyen szolgálva, minden vágya kielégüljön, és hogy mértéktelen módon el legyen kényeztetve, nem gondolom, hogy ez a jogi egyenlőtlenség gondot okozna. :)
Ezeken kívül az sem árt, ha a lány ügyesebb/okosabb/erősebb valamiben a fiúnál, legyen az sport, játék, sakk, vagy más egyéb, ez még jobban megnöveli a tiszteletet bennem a lány iránt, és még inkább arra késztet, hogy szolgáljam őt, engedelmeskedjek neki. :) Szerintem tök szép és idilli ez a kép: A fiú a lányhoz tartozik, a tulajdona, foglya és szolgája egyszerre, mégis szerelmesek egymásba. Ez viszont nem zárja ki azt, hogy a lány a fiút kordában tartsa, nevelje, így például szerintem teljesen természetes, hogy a lány olykor-olykor megkorbácsolja a fiút, és erényövet viseltet vele. Mindehhez elengedhetetlen, hogy a lány kéjes élvezettel tudjon gyötörni, gyönyörködjön abban, hogy látja a kínt, a megtörést, a behódolást a fiú szemében, és hogy imádjon fájdalmat okozni egy fiúnak. Élvezze a hatalmát, élvezze, hogy nőként egy férfin uralkodhat. :) Mindeközben pedig mégis tudjon kedves, aranyos, cuki és szerelmes lenni. :)
Mindez akkor teljes, ha a fiú kínzása a lány elkényeztetésével párosul. De úgy tényleg. :) Egy lány szerintem akkor domináns igazán, ha elkényeztetett is, és ez egy lánynál nem szégyen, hanem erény. :) Előttem van a kép, hogy miközben a fiú már-már sír attól, ahogy a lány kínozza őt, és a szemében a könyörgés csillog, hogy kegyelmezzen neki a lány, addig a lány pedig éppen kéjmámorban úszik, mert a fiú teljesen elkényezteti őt. :)
Természetes az is, ha a lány csicskáztatja a fiút, mindent vele végeztet el, pluszban órákig masszíroztatja magát a fiúval, máskor arra kötelezi őt, hogy órákig legyezze, vagy az összes láb- és kézujjkörmét festeti ki vele, megint máskor a lábait nyaldostatja, csókolgattatja vele a lábujjhegyektől a sarkokon és a vádlin át, a térdeken és a combokon keresztül egészen a lány puncijáig. :) A lány természetes joga, sőt privilégiuma a kielégülés, és a fiú szerintem arra való, hogy ilyen téren is kiszolgálja. :) Miközben a fiúnak a saját kielégüléséért mindig meg kelljen küzdeni, meg kell felelni a lány elvárásainak, és csak akkor élvezhet el, ha a lány megengedi neki. Ezért is fontos eszköz az erényöv. :)
Tudom, fura egyveleg, de hátha van olyan lány, aki pont ilyen kapcsolatra vágyik. Fontos, hogy fiatalabb legyen nálam, hiszen szerintem jóval varázslatosabb, ha egy fiú egy nálánál fiatalabb hölgy rabszolgája, még édesebb a nőuralom. :) A kitételem az, hogy nem megyek bele pisi-kaki dolgokba, és a diszkrécióhoz is ragaszkodok. Költeni szívesen költenék a lányra, de sajnos őszintén el kell mondanom, hogy fizetős egyetemistaként erre nem igazán van módom, így kérem, hogy csak olyan Hölgy írjon, aki nem anyagias, ez a része nem okoz neki gondot. Minden más téren állok a Hölgy rendelkezésére. :)

Partner

Singles
Dominant Female, Uncertain Female

Age: 18-24 year
Height: 160-178 cm
Weight: 45-65 kg

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Correspondence, meeting / Social-programmes,-leisure / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

I would try

24/7, Anal sex (receive), Blindfolds, Breast torture, Breath controll, Candle, Collar, Electrosex, Hair pulling, High heels, Mazochism, Oral sex (receive), Other tools, Role playing, Tickling, Whipping bench

Maybe

Boot fetish, Feeding, Lingerie, Masturbation, Spanking

Exciting

Bite, Bondage, Chains, Chastity belt, Closure, Domination, Foot worship, Humiliation, Jeans, Latex, Leather, Massage, Nippers, Oral sex (give), Pain, Prostate massage, Punishment, Sadism, Slaps, Stocking, Stocks, Tweak, Whip

Interests outside of BDSM

Leisure

Bowling, Chess, Computer, Internet, Movie, Playing music, Science

Music

Acid, Blue, Classical, Funky, Jazz

Books

Scientific