lashlie - Dominant Male

All BDSM partners » Doms, Masters » lashlie - Dominant Male
lashlie
62 years old, Dominant Male, 175 cm, 105 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 2016. 02. 20. 19:20
Registration time: 2007. 01. 29. 17:32
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 9.50 Point(s) (2 Rate)
Domináns szadista vagyok, és nem vájtagyú csevegésre, hanem gyakorlati ismerkedésre és élvezetpróbákra vágyom. Több, a BDSM-ben jártas és kellemes jó barátom van, társalgás miatt tök felesleges lenne ide regisztrálnom.
A BDSM annyiféle játékát ismerem és gyakoroltam, hogy szívesen ráállok olyan játékokra, amelyek mindkettőnknek a legélvezetesebbek. Negyvenöt szexuálisan aktív év alatt sok mindent tanultam olyan nőktől, akik nem csak azt tették meg, amit kívántam tőlük
Szabadidő-partnerként ugyanilyen rugalmas vagyok: az értelmes társalgás mellett vevő vagyok a balettől a katasztrófafilmeken át a barlangi kirándulásokig sok mindenre, amit mindketten élvezni tudunk.
Általánosságban: olyan partnert keresek, aki kedveli az utazásokat a Föld ismeretlen, sötét oldalára.
Kit keresek?
A legfontosabb legyen neked a kettőnk kapcsolatában a tartós vágy egymás kiismerésére lelkünk legtitkosabb, legsötétebb zugáig, a legjáratlanabb utakat is felvállalva. Tojok arra, mi a trendi, mi a menő, és mi az „elvárás” (ettől a szótól hányni tudnék).
Keresek egy olyan partnert, aki a mindennapi életben független, önálló hölgy; értsd úgy, nem szorul egy férfi állandó gyámolítására. Aki nem csak korban, hanem gondolkodásában is érett személyiség. (Öreg vagyok már a hisztik és hangulatváltozások kezelgetéséhez.) Akivel kölcsönösen tiszteljük egymást, és egymás életét.
Anyagias nőkre nem vágyom! Nem az a nő anyagias, akinek a férfi nagyvonalúsága is számít, hanem akinek az az elsődleges, sőt kizárólagos érték egy férfiben. (Az ugyanis egy prosti, és annyira még nem épültem le, hogy rájuk szoruljak.)
Független férfi vagyok, nem alkalmi, hanem tartós szeretőt keresek. Együttélés, sőt házasság sem kizárt, de jól gondold meg, vállalkozol-e egy 61 éves (és nem Andy Vajna féle, kéjért pénzt szóró vén kujon) férfival családalapításra.
Tudom, hogy a mai magyar életben elterjedt kisstilű kapcsolati értékrendtől nagyon eltérek. Ha mégis érdekelt egy ilyen extrém pasi, szívesen megismerkedem veled én is.

Partner

Singles
Submissive Female, Switch Female

Age: 18-55 year
Height: 150-175 cm
Weight: 55-100 kg

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Correspondence, meeting / Social-programmes,-leisure

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

Bite, Bondage, Breast torture, Chastity belt, Fire, Hair pulling, Humiliation, Knife, Needle, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Pain, Punishment, Role playing, Sadism, Spanking, Stocks, Tickling, Whipping bench