lanadelrey - Submissive Female

11
All BDSM partners » Slavegirls » lanadelrey - Submissive Female
lanadelrey
39 years old, Submissive Female, 155 cm, 49 kg
Residency: Hungary, Budapest
Last login: 2016. 03. 14. 20:03
Registration time: 2015. 08. 12. 15:52
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (1 Rate)
Meccset nézel, de megengedted, hogy eléd térdeljek és fejemet a combodra hajtsam. Néha simítasz egyet a hajamon, kicsit meg is húzod. Félidőben magadra húzol, eggyé válunk.

Kikötözöl, szememet bekötöd, forró viaszt cseppentesz a testemre. Jégkockával átfutsz az égett bőrömön, majd csempészel egyet-egyet a testnyílásaimba is.

A szoba közepén térdelek, te mögöttem. Hallom a neszezést, de nem fordulhatok hátra. Egyszer csak érzem a korbács csiklandozását a hátamon, fenekemen. Domborítok az erősebb ütésekért.

Az ebédlőasztalon fekszem, a vacsora a testemen tálalva. Nehéz kibírni mocorgás nélkül, de talán már nem kell sokat várnom. Kulcszörgés. Végre. Leülsz és elfogyasztod az ételt, közben nem szólhatok. Felállsz, hátrahajtom a fejem, hogy birtokba vehesd a szám.

És még tengernyi fantáziám várja, hogy megélhessem a Mesteremmel.

Diplomás, egészséges életmódot folytató, nőies nő vagyok széles érdeklődési körrel. BDSM-ben nem teljesen tapasztalatlan, de formálható. A mindennapi életben határozott, nagyszájú, mesterével alázatos és odaadó.

Olyan férfiért tudok rajongani, aki elért valamit az életben, intelligens, rendelkezik humorérzékkel, nálam idősebb (akár jelentősen is), magassága miatt csak lábujjhegyen tudom megcsókolni. Tudom, magas léc. De van türelmem kivárni a megfelelőt.

Partner

Singles
Dominant Male

Age: 40- year
Height: 180- cm

Aim of search

Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

English, German, Hungarian