kussszolga - Submissive Male

2
All BDSM partners » Servants, Slaves » kussszolga - Submissive Male
kussszolga
29 years old, Submissive Male
Residency: Hungary, Budapest
Last login: 14 hours ago
Registration time: 2016. 07. 28.
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Egy szánalmas kis szolga vagyok aki nem érdemel mást, minthogy mások beletöröljék a lábukat. Alantas, jelentéktelen kis senki vagyok, büntetést érdemlek, mert egy levegőt szívok a többi emberrel, akikhez képest én egy alárendelt korcs vagyok. Nem érek többet, mint egy állat. Szeretném, ha nők büntetnének és aláznának meg ezért is. Ki se tudom fejezni hogy mennyire múlom alul a női nemet. Nem érdemlek mást, csak büntetést a részükről. Mert létezek. Az az életem értelme, hogy büntetve legyek, miközben töredelmesen szolgálok. Kedvükre verhetnek, alázhatnak, akár barátnők is nevelhetnek közösen. Persze ha éppen kedvük van hozzá. A Nők játékszere vagyok. Ez a szánalmas életem egyetlen gyakorlati haszna. Mivel egy szánalmas kis korcs vagyok, így a sub nők is felettem állnak. Ha egy sub nő akar kihasználni a kedve szerint, azelőtt is alázatosan fejet hajtok, alázatos kiskutyája leszek. Nekem a sub is parancsol. Mivel a szánalmas pöcsöm megléte sértés az összes nőre nézve, erényövben kell lennie, elzárva mindentől. Szégyellem a pöcsömet és alázatosan elnézést kérek érte. Szégyellem hogy vagyok. Egy szégyen vagyok. És bármit megteszek annak a nőnek, aki rendelkezni akar velem. Közös tulajdona vagyok az összes nőnek. És csak büntetést érdemlek, alázást, fenyítést és megvetést. Semmi közöm ahhoz, hogy mit tesznek velem.

Alázatosan érdeklődnék, hogy senki se akar megalázni, vagy beleszólni az adatlapom kezelésébe? Én egy töredelmes csicska, egy rongyos kúrva vagyok, egy senki. Azt érdemlem, hogy mások kedvére használva legyek. Nincs kizáró kategória.

Partner

Singles
Dominant Female

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

Anal plays, Anal sex (give), Anal sex (receive), Ass licking, Blindfolds, Bondage, Chains, Chastity belt, Closure, Collar, Cross-dressing, Dildos, Dirty talk, Foot worship, Humiliation, Latex, Oral sex (give), Slaps, Spanking, Stocks, Vibrators, Whip