kitartas - Fetisist Male

4
All BDSM partners » Fetishists » kitartas - Fetisist Male
kitartas
36 years old, Fetisist Male, 180 cm, 82 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 18 hours ago
Registration time: 2016. 07. 10.
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Szia!Nem is tudom pontosan, hogy mennyi év vívódásának, töprengésének eredménye az, amit most szándékozom leírni.

Ezt az oldalt 2008 óta ismerem, használom, bár a gondolatok jóval ezelőtt kezdődtek. Sokat próbálkoztam, sokat tapasztaltam, tanulni mindig kell. Rájöttem többek között arra is, hogy nem vagyok az a hagyományos és elvárható sub jellem. Vannak bennem ilyen hajlamok, de ez partner és érzelemfüggő.

Viszont rájöttem arra is, hogy nagyon szeretem, ha egy nő elveri, gyötri a fütyimet. Valahogy (számomra) szépen néz ki, amikor látszódnak rajta az ütések nyomai vagy mondjuk jó alaposan kilapítja a herét egy női cipő sarka… Talán furcsán hangzik, de attól még ez van, ez vagyok. Tapasztalatokról beszélek, jó időmbe telt, míg tisztáztam.

Gondoltam, hogy itt próbálkozok, talán sikerül. Mégis, hol másutt? Tudok kapcsolatban élni, tudok szeretni, de ezen vágyaimat nem akarom már titkolni, elfojtani. Ezért azt is le kell írnom, hogy jobban érdekel, izgat a cbt, mint a hagyományos szex. Ez nem azt jelenti, hogy csak a saját vágyaimmal foglalkozom. Ha sikerül találnom egy ilyen beállítottságú partnert, akkor azon leszek, hogy a lehető legteljesebb módon kielégítsem a vágyait, kívánságait, hiszen az sem semmi, amit én vázoltam. Azonban (kedves olvasó, ezt kérlek vedd komolyan) ha tényleg létezik ez a személy, úgy szeretnék hosszú távú, kölcsönös megértésen alapuló kapcsolatban gondolkodni. Jó régóta elemzek, keresek, gondolkozom. Most már tudom, hogy ezt vállalnom kell. Azt viszont még nem tudom, hogy vajon ez mennyire elfogadható, mennyire nem az.

Vajon létezik ilyen nő? Ha igen, akkor nagyon remélem, hogy jelez nekem. Tudom, hogy ez a bemutatkozás így túl rövid, sok mindenről lehetne még írni. Fogjuk fel úgy, mint egyfajta jelzést.


Köszönöm, hogy elolvastad!


Üdv.: Kitartás

Partner

Singles
Dominant Female, Fetisist Female

Aim of search

Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

Hungarian