kezdo13 - Submissive Female

33
All BDSM partners » Slavegirls » kezdo13 - Submissive Female
kezdo13
21 years old, Submissive Female, 172 cm, 63 kg
Residency: Hungary, Győr-Moson-Sopron
Last login: 2016. 11. 02.
Registration time: 2015. 04. 29.
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (1 Rate)
Még sajnos nincs semmi tapasztalatom a bdsm világgal, viszont már egy ideje foglalkoztak a gondolat. Szeretném kipróbálni, persze csak kisebb léptekkel. Olyan Urat keresek aki lassan, de biztosan bevezetne ebbe a világba (egyenlőre csak mint alkalmi partner, nem mint barát).

Csak tapasztalt domok írjanak! Diszkréció adott és elvárt! Játszó szoba előny ;)Győr-Moson-Sopron megyéből várok jelentkezőket! :)

Kinézetemet átlagosnak mondanám, hosszabb barna haj, barna szem, 172 cm magas vagyok, 63kg, a melleim kicsik.

Szeretem, ha kikötözik a kezem a lábam, ha bekötik a szemem, szeretem ha nyalnak, szeretek szopni, szeretem ha szájba dugnak, ha nem engedik, hogy elmenjek, amíg az úr meg nem engedi, szeretek játékszerekkel játszani, szeretem a spontán szexet, szeretem ha valaki uralkodik felettem szex közben. Ezeket már tapasztaltam és tetszett, de nyitott vagyok még sok mindenre.

Partner

Singles
Dominant Male

Age: 24-35 year

Aim of search

Occasional-BDSM/sexual-relationship

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Anal plays, Anal sex (receive), Collar, Dildos, Fisting, Humiliation, Masturbation, Public sex, Punishment, Role playing

Maybe

Tickling

Exciting

Bite, Blindfolds, Bondage, Chinese ball, Hair pulling, Massage, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Spanking, Vibrators, Whip