iSzAkos - Dominant Male

4
All BDSM partners » Doms, Masters » iSzAkos - Dominant Male
iSzAkos
42 years old, Dominant Male, 174 cm, 80 kg
Residency: Hungary, Vas
Last login: 3 days ago
Registration time: 2016. 08. 30.
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Nem keresek senkit, az oldalt a közösségi jellege miatt használom.

Egy Vas megyei kis faluban élek (Győr-Moson-Sopron megye határán), saját "birtokon", egyedül, elváltam, gyerekem nincs, diplomás vagyok. Célom a tartós párkapcsolat, BD alapokon, de addig semmi jónak nem vagyok az elrontója. A profilképen én vagyok, mikor épp a szigorú nézést gyakorlom...

Domináns férfi vagyok, mióta az eszemet tudom, de nem kívánom a páromtól, hogy 24/7-ben sub legyen, legyen egyenrangú a mindennapi életben, de legyen fantáziája, elképzelése és azt meg is tudja élni. A BDSM nekem a fantázia és a vágyak megélésének eszköze, az önmegvalósítás része. Játék, de komoly játék.

Élénk fantáziával rendelkezem az élet minden területén, és ezeket meg is tudom valósítani. Ezermester vagyok így nem jelent problémát mondjuk egy kaloda profi szintű elkészítése sem :)
20 évnyi tapasztalatom van, tehát nem vagyok kezdő a BDSM témában.

Pár gondolat: nem a farokméretem kompenzálása, a bűnronda kinézetem/testalkatom vagy a komplexusaim miatt vagyok/lettem dom. Viszont véleményem szerint egy hosszú távú kapcsolatban is fontos a jó szex, ami idővel el szokott laposodni. A BDSM-el viszont rengeteg új dolgot, és ami fontos, változatosságot lehet beleszőni.

Partner

Age: -42 year
Height: 145-170 cm
Weight: 50-75 kg

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Virtual-relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

Anal plays, Anal sex (give), Blindfolds, Bondage, Candle, Chains, Chastity belt, Closure, Collar, Cross, Dildos, Doctor fetish, Domination, Electrosex, Foiling, High heels, Latex, Lingerie, Nippers, Oral sex (receive), Other tools, Photo shooting, Punishment, Role playing, Shaving, Stocking, Stocks, Vacuum, Vibrators, Whipping bench

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, Cooking, DIY, Drawing, Gardening, Restaurant, Shopping, Talking