gaborrab - Submissive Male

2
All BDSM partners » Servants, Slaves » gaborrab - Submissive Male
gaborrab
42 years old, Submissive Male, 176 cm, 75 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 2016. 04. 16. 09:51
Registration time: 2009. 02. 10. 20:31
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 5.50 Point(s) (2 Rate)
FIGYELEM! Csinos dominàns beàllitottsàgú lànynak illetve hölgynek soförje lennék alkalmilag vagy hosszútàvon is gépkocsival dominàns szeànszért cserébe! Erősen mazó beállítottságú fiatalember vagyok. Csinos fiatal dominámat keresem. Fiatal hosszú hajú vékony vagy átlagos testalkatú lányok előnyben! Előnyt jelent ha érdekel hogy hosszabb időre teljes kiszolgáltatott állapotba tarts.

Csinos lehetőleg hosszú hajú lányt keresek aki a dominám lenne, lehetőleg ötletgazdag, fantáziadús lányt keresek, aki szereti ha egy férfi alárendeltje, ő parancsol az van amit ő akar, szeret keményen bànik a rabszolgájával, és tud új meglepetésszerű dolgokat kitalálni és kivitelezni e műfajon belül. Olyan lányok előnyben akiket izgatna ha mind rabszolgájukat bezárnának valahová akár hosszabb időre is!

Ezenkivül még nagyon izgatna ha egy csinos fiatal lány kezeim és lábaim összebilincselné, számat beragasztaná, és alaposan nádpálcával elverne, bevállalom úgy is hogy menekülő szó nélkül ameddig kedved tartja, nem baj ha látod hogy már nem birom tovább akkor is folytasd nyugodtan úgysem tudok ellene tenni semmit, mivel teljes kiszolgáltatott állapotban vagyok.

Keresek olyan lányt is aki összebilincselne és megsétáltatna úgy a városban, hogy minél több fiatal làny làsson hadd nevessenek ki hogy mekkora egy csicska vagyok. Olyasmi helyre gondolok mint pl.: péntek és szombat este a Làgymànyosi híd és a Boràros tér között a park ahol nagyon sok föiskolàs egyetemista làny iszogat, biztosan jòt nevetnének rajtam:)

Kipróbálnám szivesen fiatal csinos lánnyal vagy akár lányokkal is a Döbrögi-Ludas Matyi szerepet, ahol én lennék Döbrögi, a lány illetve lányok Ludas Matyik. Oly formában gondolom, hogy egymás után rövid időn belül 3x50 vagy akár 4x50-net vernének rám nádpálcával, korbáccsal, lovaglópálcával, ostorral vagy amivel szeretnének. Előtte természetesen kikötöznének valahová, ez a lányok fantáziájára lenne bízva, majd megkapnám az 50 ütést utána nem engednének el, mivel Ludas Matyi sem engedte egyszer sem el, hanem mindíg úgy hagyta Döbrögit, majd a lányok miután úgy hagytak legalább egy félórát vagy akár többet is, aztán kitalálnának valamit amiért cserébe kiszabadítanának,ez lehetne még valamennyi ütés, valami kínzás, megalázás, szadizás vagy amit szeretnének! Majd ez utána még vagy 2-3 szor megismételnék! Természetesem a számat be lehet ragasztani, hogy ne tudjak jajgatni, kiabálni stb.
Videót vagy fotókat is készíthetnének az egészről, ha szeretnének!

Szivesen kipróálnám egy fiatal lánnyal, hogy sokkolóval milyen érzés mikor lesokkollna, majd gumibottal megverhetne ezután megbilincselhetne és úgy hagyhatna egy pár órára!!

Partner

Singles
Dominant Female

Age: 18-30 year
Height: 155-180 cm
Weight: 40-60 kg

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship

Spoken languages

French, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

24/7, Breath controll, Chinese ball, Doctor fetish, Enema, Pens, Piercing

Maybe

Foot worship

Exciting

Anal plays, Bite, Blindfolds, Bondage, Breast torture, Candle, CBT, Chains, Chastity belt, Closure, Collar, Cross, Diaper, Dirty talk, Domination, Electrosex, Feeding, Film, Foiling, Hair pulling, High heels, Humiliation, Latex, Leather, Mask, Massage, Mazochism, Nippers, Nipples, Other tools, Pain, Photo shooting, Punishment, Role playing, Rubber, Sadism, Shaving, Slaps, Spanking, Stocks, Tickling, Tweak, Vacuum, Whip, Whipping bench

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, Billiard, Car racing, Cooking

Movies

Action