fictionboy - Dominant Male

12
All BDSM partners » Doms, Masters » fictionboy - Dominant Male
fictionboy
31 years old, Dominant Male, 172 cm, 70 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 4 hours ago
Registration time: 2011. 12. 05.
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (1 Rate)
31 éves meleg (de ezt eléggé titkoló) srác vagyok, átlagos testalkat, 172 cm, kb. 70kg, barna haj, kék szem, szőrös test, ami a külsőmet jellemzi.
Szado és mazo oldalon is van minimális tapasztalatom (1-2 alkalom), szexben viszont csak annyi, hogy egy sráccal kivertük egymásét...
Elsősorban a fájdalomokozás izgat: csipeszek, mellbimbókínzás, viasz, fenekelés, cbt (ezek esetleg mazo oldalon is, de csak olyannal, akit én is kínozhatok); meztelenül végeztetett tornagyakorlatok, kifárasztó gyakorlatok. Nagyon izgat az erényöv hordatás (és ami ezzel járhat: tease&denial, ruined orgasm, visszazárás erényövbe orgazmus nélkül, elélvezés után kikényszerített újabb orgazmus).
Nem izgat a kötözés önmagában - de persze a szolgát meg kell kötözni, hogy ne tudjon ellenállni a fájdalomnak. Illetve ha egy kényelmetlen pózban van elég hosszú távra kikötözve, annak talán már van értelme.
Nálam fiatalabb, nem túlsúlyos, lehetőleg nem szőrös engedelmes mazo vagy switch srácot keresek alkalmi, szexmentes játékra, esetleg rendszeres kapcsolatra vagy többre. Engedelmesnek azért kell lennie, mert nem vagyok kifejezetten domináns alkat, azt szeretném, ha a szolgával nem kéne nagyon keménykedni, hanem önként vetné alá magát a fentebb említett kínzásoknak, büntetéseknek, tehát alapvetően a szadizás izgat.
És biztos hülyén hangzik ez egy ilyen oldalon, de elsősorban érzelmekre vágyok, ahol a kapcsolatnak része az s/m, de nem az az alapja. Ettől azért bejelöltem az alkalmi meg a kötetlen kapcsolatot is, de azt inkább csak szexmentesen tudom elképzelni.
Sajnos nem mindig vagyok Pesten, de helyet többnyire tudok biztosítani.

Amúgy aki a maszturbációt a kipróbálnám kategóriába sorolja, azt mi tartja vissza attól, hogy kipróbálja? :D

Partner

Singles
Fetisist Male, Submissive Male, Uncertain Male, Switch Male

Age: -32 year

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Correspondence, meeting / Virtual-relationship / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

English, Hungarian, Italian

Interests in BDSM

I would try

Anal sex (give), Photo shooting

Maybe

Anal plays, Boot fetish, Dildos, Foot worship, Massage, Pens, Prostate massage, Role playing, Tickling

Exciting

Blindfolds, Bondage, Breast torture, Candle, CBT, Chains, Chastity belt, Chinese ball, Collar, Cross, Domination, Electrosex, Masturbation, Milking, Nippers, Nipples, Oral sex (receive), Other tools, Pain, Punishment, Sadism, Spanking, Stocks, Whip, Whipping bench

Interests outside of BDSM

Leisure

Internet, Museum, Reading, Talking

Music

Alternative, Blue, Classical, Jazz, Pop, Reggae, rhythm'n'blues, Rock, Rock'n'roll, ska

Books

Novel, Novels, Poems