ducinyuszi - Submissive Female

12
All BDSM partners » Slavegirls » ducinyuszi - Submissive Female
ducinyuszi
45 years old, Submissive Female, 170 cm, 115 kg
Residency: Hungary, Győr-Moson-Sopron, Győr
Last login: 2 days ago
Registration time: 2016. 02. 22.
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (1 Rate)
Keresem a párom, a társam, a részem, a cinkosom... akinek az hülyesége passzol az én hülyeségemhez :) Azt a férfit, aki nem csak egy megálló akar lenni az életemben, hanem a kikötő, ahol a szívem otthonra találhat.

Keresem a Férfit... világmegváltó beszélgetésekhez, könnyfakasztó nevetéshez, játékhoz, őrültségekhez, komolysághoz, finom ételekhez, nemes italokhoz, otthon üléshez, csavargáshoz, felfedezésekhez, napsütéshez, holdfényhez, romantikához, összebújáshoz, doromboláshoz, vaduláshoz, bujasághoz, észveszejtő párnacsatákhoz, együtt ébredéshez, és minden földi jóhoz. Egy független, intelligens, kommunikatív, humoros, magas (kb. 180 cm feletti), ápolt, magabiztos, céltudatos, megbízható férfi személyében. Nem dohányzás előny!

45 éves vagyok, van 2 gyermekem, Győrben lakom és a közeljövőben nem szeretnék az ország (világ) más részére költözni. Kérlek ezt vedd figyelembe, ha írsz!

Alapszabály: "A nő elsődleges erogén zónája az agya, bármit is állít a Cosmopolitan. Ha azt nem tudod felizgatni, akkor a büdös életbe nem kerülsz be a lába közé..."

Kevés tapasztalattal rendelkező mazusobként keresem párom tartós kapcsolatra. Inkább mazo vagyok, mint sub. De csak és kizárólag a hálószobában! Vannak dolgok amiket már kipróbáltam, de vannak amik még ezután várnak rám, amint megtalálom a megfelelő Férfit, a Domot!

Mosolygós, jókedélyű, határozott, céltudatos, érzéki, szenvedélyes, gyengéd, játékos, kiszámíthatatlan, buja, kellően perverz vadmacska, aki doromboló cicává válik, ha... Ez vagyok én. De csak annak a Férfinak, aki elég bátor ahhoz, hogy vállalja a kockázatot, ami azzal jár, hogy igazán megismer. :)

Partner

Singles
Dominant Male

Age: 35-50 year
Height: 180- cm
Weight: 80- kg

Aim of search

relationship

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Blindfolds, Bondage, Candle, Electrosex, Fisting, Pens, Vacuum

Exciting

Bite, Dildos, Dirty talk, Hair pulling, Lingerie, Massage, Mazochism, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pain, Spanking, Vibrators

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, Billiard, Computer, Cooking, Dance, Internet, Movie, Ping-pong, Playing music, Reading, Restaurant, Swimming pool, Talking, Tennis, Theater

Music

Blue, Funky, Jazz, Musical, Pop, Rock, Rock'n'roll