dangerzone - Dominant Male

5
All BDSM partners » Doms, Masters » dangerzone - Dominant Male
dangerzone
59 years old, Dominant Male, 181 cm, 75 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 2016. 03. 6. 18:26
Registration time: 2015. 02. 13. 19:50
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Régen voltam itt…
Úgy érzem magam mint aki elvetődött egy kedves, emlékekkel teli helyre…
Domináns beállítottságomra lassan jöttem rá, miután az évtizedek alatt sok mindent megtapasztaltam, ebben a helyzetben érzem jól magam és úgy gondolom hogy ez alapvetően meghatározza lényemet tetőtől–talpig, kívül-belül mindenhogyan… a szexben határozott elképzelésekkel rendelkezem de ezek variációja végtelen és remélem kellő intelligenciával is párosul.
Nem járok a föld felett, tudom sokan mit gondolnak erről, milyen elképzeléseik vannak pl. a korombeli urakról…erre csak azt mondhatom: ezt is meg kell élni, de még mindig jobb megöregedni mint fiatalon meghalni, a vén kecskéről nem is beszélve :)
A kölcsönös tiszteletet elvárom! Mivel meggyőződésem hogy legfontosabb nemi szervünk az agy, elsősorban a mentális dominanciát tartom fontosnak: alázat, engedelmesség, őszinteség és bizalom, jin és jang, ezek nélkül nem megy!
Hallom a sok panaszt, kedves hölgyeim: kevés a „férfias” férfi -de miért? ezen nem sok nő gondolkozik el...
Lélek és szexualitás, gondolatok és vágyak, ezek kipróbálása, megtapasztalása, átélése sokszor közelebb visz Önmagad megismeréséhez mint gondolnád! És az elfojtott vágyak előbb, utóbb megbosszulják magukat ugye?
Ha Te is hasonló dolgokra vágysz, úgy érzed a BDSM világa több mint a szürke 50 árnyalata, több mint a külsőségek, írjál!
Nem minden levélre tudok azonnal reagálni, mivel napi 2-3 x írhatok, de igyekszem mindenkinek válaszolni aki megtisztel. A dolgok nem az interneten dőlnek el, legfeljebb itt kezdődnek...szerencsés esetben... „ Az élet nem masnival jön, de mégis ajándék”

Partner

Singles
Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Age: 40- year
Height: 150- cm
Weight: 50- kg

Aim of search

Correspondence, meeting / Virtual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Ass licking, Chains, Chastity belt, Chinese ball, Dildos, Doctor fetish, Stocks

Maybe

Bite, Blindfolds, Breast torture, Closure, Cross, Cross-dressing, Dirty talk, Enema, Feeding, Fisting, Jeans, Leather, Massage, Nippers, Other tools, Pain, Sadism, Shaving, Slaps, Vibrators, Whip, Whipping bench

Exciting

Anal plays, Anal sex (give), Bondage, Collar, Domination, Hair pulling, Humiliation, Masturbation, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Punishment, Role playing, Spanking, Stocking

Interests outside of BDSM

Leisure

Get to know, Movie, Museum, Reading, Science, Talking, Theater