controll - Dominant Male

81
All BDSM partners » Doms, Masters » controll - Dominant Male
controll
41 years old, Dominant Male, 177 cm, 82 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 1 days ago
Registration time: 2013. 09. 20. 22:29
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 8.20 Point(s) (5 Rate)
Sub és/vagy mazo vágyakkal, de egyben némi intelligenciával is rendelkező srácot, srácokat keresek. Inkább hosszabb távra, de az, hogy mi lehet belőle menet közben dől el (főleg személyesen).

Lehetsz:

a) a mindennapi életben normál vagy domináns szerepben élő sportos, izmos, vékony vagy normál testalkatú srác/pasi, aki "kikapcsolódásként" a sub/mazo oldalát akarja megélni.

vagy

b) teljes mértékben sub, minden tekintetben egy Mester irányítására vágyó fiatal, fiús srác.


Háziszolgát is keresek, vagy "sima" játszópartnert, társat.


I. Ha igazán kemény, bevállalós srácnak érzed magad: mindenben rám bizod magad, nem kérdezel. Maradandó sérülések kizárva. Max 1-2 tabut megemlitesz, én meghallgatom.

II. Kevésbbé kemény 'alfahímeknél' a tabuidat tiszteletben tartom, a kivánságlistádat meghallgatom, esetleg megbeszéljük. Maradandó sérülés természetesen itt sincs.

III. "Lelkileg érzékeny" és "nem_is_tudom" suboknak:
A sub/mazo szolgának is vannak érzései, néhol vágyai is. De nem ezek maradéktalan kielégítése az elsődleges cél. Emberből van, de nem ő irányít (!), hanem irányításra szorul, ezér (is) sub. A Mester ismeri a sub érzéseit, vágyait, határait és ahogy jónak látja a szükséges mértékben figyelembe veszi azokat. Viszont a Mester jobban tudja, hogy mire van szüksége a subnak, mi szolgálja a fejlődését. Ezért Ő a Mester. A sub részletesen beszámol a Mesternek mindenről. Maradandó sérülés itt is kizárt.


Egyik verzióban sem irok regényeket, "ird le részletesen pontosan mit is fogsz velem csinálni" kéréseket el lehet felejteni.


WS OK, egyéb piszkos játék, scat, stb nem érdekel. Fist OK.


Korhatár: 20-35 év.


Egyéb:

(1) Időnként más Dom pasikkal ismerkedésre, subokkal való közös játékokra is nyitott vagyok.

(2) Dominákkal ismerkedés, sub lányok/fiúk közös nevelése is szóba jöhet.

(3) Higiénia adott és elvárt minden kategóriában és azok minden kombinációjában.

Szolgálati közlemény:

(1) Ha levelet írsz, vagy flörtöt küldesz kérem add meg benne az email elérhetőségedet (feltéve, hogy választ is vársz rá), mivel nem mindig vagyok VIP.

(2) Mint látod sokmindenre nyitott vagyok, de az online levelezgetésre nem. Max. néhány levélváltás után személyesen ismerkedek. Elsősorban mivel rengetegen szeretnek csak levelezetni és fantáziálni, de találkozni nem mernek vagy nem is terveznek, az ilyenek kérem messziről kerüljenek el!

Partner

Singles
Fetisist Male, Submissive Male, Uncertain Male

Couples
Dominant Female - Uncertain Male, Submissive Female - Uncertain Male, Submissive Male - Dominant Female, Submissive Male - Uncertain Female, Submissive Male - Uncertain Male, Uncertain Female - Uncertain Male, Uncertain Male - Uncertain Male

Age: 20-40 year

Aim of search

Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

24/7, Anal plays, Anal sex (give), Ass licking, Blindfolds, Bondage, CBT, Chastity belt, Closure, Dildos, Doctor fetish, Domination, Electrosex, Enema, Film, Foot worship, Hair pulling, Humiliation, Massage, Masturbation, Milking, Nippers, Photo shooting, Prostate massage, Punishment, Role playing, Shaving, Slaps, Spanking, Tickling, Whipping bench

Interests outside of BDSM

Leisure

Computer, Fitness, Internet, Science, Theater

Books

Esoteric, Health, Scientific