commos - Switch Male

12
All BDSM partners » Switches » commos - Switch Male
commos
29 years old, Switch Male, 182 cm, 82 kg
Residency: Hungary, Budapest, IV. ker
Last login: 4 hours ago
Registration time: 2007. 01. 29. 17:32
Online
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (5 Rate)
*folyamatos szerkesztés alatt

Magamról:
Valahol a fetisiszta és a switch között mozgok, switch oldalról is inkább sub/mazo, de néha-néha a domináns énem is elő-elő jön, bár ez nagyon partner függő, a megfelelő partner esetén inkább sub.
Fetish oldalról a Latex és a felfúható dolgok fognak meg és mozgatja meg a fantáziám, ami ahogy tapasztaltam meg tudja osztani a társaságot, mert vannak, akik már soknak találják, de remélem, hogy sikerül valakibe beleakadni, aki hasonlóan vélekedik erről a témáról.
BDSM rész lentebb megtalálható kitöltve, de ez is nagyban partnerfüggő.


Oldalon a célom a partnerkeresés, aminél ki is van töltve, hogy kit keresek, de ez a rész kiegészítésre szorul, mert jelenleg úgy fest, hogy mindent és mindenkit keresek.

Levelezés, ismerkedés / Közös programok, kikapcsolódás - ez rész vonatkozna még a "félvérekre" is, nagyon szívesen ismerkedem hasonló érdeklődésű emberekkel és a nem/kor/beállítottság nem igazán számít, mert egy jó beszélgetőpartner akárki lehet.

Alkalmi BDSM/szexuális kapcsolat / Tartós, kötetlen BDSM/szexuális kapcsolat -
(hamarosan...)

Párkapcsolat - és ez lenne a végső cél, hogy sikerüljön találni egy hasonló érdeklődési körrel rendelkező NŐ-t. Úgy gondolom, talán a legfontosabb, hogy társ legyen és a többit csak ez után.

Leveleket nem hagyom válasz nélkül és mindenkinek válaszolok, aki normális levelet ír. Ha lehet, akkor küldj mail címet is, gyorsabb a kapcsolatfelvétel :-)

/* az albumaimban található képeken én vagyok*/

Üdv
Commos

Partner

Singles
Dominant Female, Fetisist Female, Uncertain Female, Switch Female

Couples
Fetisist Female - Fetisist Female, Submissive Female - Submissive Female, Switch Female - Switch Female

Age: 18- year

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Correspondence, meeting / Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Transvestitism

Maybe

Dirty talk

Exciting

24/7, Anal plays, Ass licking, Bite, Blindfolds, Bondage, Breast torture, Breath controll, Candle, CBT, Chains, Chastity belt, Chinese ball, Closure, Collar, Cross, Cross-dressing, Dildos, Doctor fetish, Domination, Electrosex, Enema, Foiling, Hair pulling, High heels, Humiliation, Latex, Leather, Mask, Massage, Masturbation, Mazochism, Milking, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pain, Prostate massage, Public sex, Punishment, Role playing, Rubber, Sadism, Shaving, Slaps, Spanking, Stocks, Tickling, Tweak, Vacuum, Vibrators, Whip, Whipping bench

Interests outside of BDSM

Leisure

Billiard, Bowling, Computer, concerts, DIY, Get to know, Internet, Restaurant, Soccer, Talking, TV, Winter sports

Movies

Action, Anime, Fantasy, Historical, Sci-fi, Series, Tale, Thriller, War