collar - Submissive Male

14
All BDSM partners » Servants, Slaves » collar - Submissive Male
collar
35 years old, Submissive Male, 186 cm, 84 kg
Residency: Hungary, Pest
Last login: 11 hours ago
Registration time: 2015. 10. 22.
VIP
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Üdvözlöm!

Szeretném megköszönni, hogy időt szán az adatlapom megtekintésére.
Röviden magamról, 34 éves férfi vagyok. Beszélgetés, ismerkedés de első sorban kapcsolat, kaland keresés céljából regisztráltam az oldalra. Nem igazán jellemző rám az, hogy netes párkereső oldalon ismerkedem, gyakorlatom sem igazán van benne, de mivel nem úgymond hagyományos, hanem bdsm kapcsolat találása a célom ez az oldal megkönnyíti a dolgomat. Legalábbis szeretném ha így lenne. :)
A bdsm már sok éve az életem aktív részét képezi, talán túlzás lenne azt mondanom, hogy megszállottan függök tőle de azt is el kell ismernem hiányozna ha nélkülöznöm kellene. Mikor ismerkedni kezdtem ezzel a világgal, kipróbáltam magam mindkét oldalon a tapasztalatlanság és a kíváncsiság miatt. Hamar kiderült számomra, hogy az alárendelt oldal az amelyik közelebb áll hozzám, ezt a szerepet tudom igazán élvezni, itt érzem "otthonosan" magam.
Szeretnék megismerni egy Hölgyet, akinek szintén kicsit többet jelentenek ezek a dolgok sima szexuális játéknál. Aki bele tudja élni magát és azonosulni tud a szerepével.

Partner

Singles
Dominant Female, Dominant Male, Fetisist Female, Uncertain Female, Switch Female

Contact information

Skype: Registered Members Only
Email: Registered Members Only

Aim of search

Correspondence, meeting / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

24/7, Bite, Blindfolds, Bondage, Breath controll, Candle, Chains, Chastity belt, Closure, Collar, Cross, Foiling, Foot worship, Latex, Leather, Mask, Massage, Nippers, Pain, Punishment, Role playing, Slaps, Spanking, Stocking, Stocks, Tickling, Whip, Whipping bench