cdMuzzleByte - Submissive TV or TS

64
All BDSM partners » Transvestites, Transsexuals » cdMuzzleByte - Submissive TV or TS
cdMuzzleByte
23 years old, Submissive TV or TS, 180 cm, 69 kg
Residency: Hungary, Pest, Budapest
Last login: 17 hours ago
Registration time: 2015. 11. 21.
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (3 Rate)
Crossdresser és femboy vagyok, azaz se nem igazi lány se nem teljesen fiú, talán valahol a kettő között szerintem. Mindennapjaimat fiúként élem.

Szeretem a kiszolgáltatottságot, a megaláztatást, a kötözést... és úgy általánosan mindenféle dominanciából, betöretésből következő dolgokat, játékokat.
Imádok egy férfi előtt térdelni, érezni a kezét amint a hajamba markol, és várni, hogy mint egy tulajdonában álló tárgyat, használjon... mert néha szeretném semminek érezni magam, egy kérlelhetetlen Férfi hatalma alatt...
Magamtól viszont nem fogom magadni magam, úgy gondolom hogy a természet azon törvénye itt is jó ha érvényesül, miszerint a ragadozónak először el kell ejtenie a vadat, mielőtt abból zsákmány válna :)

Egyéb dolgok amik még sokat mondhatnak rólam, az hogy mit Nem szeretek.
Ezek közül az egyik a vésszó (safeword) használata. Én nekem az olyan dolgok nem elég őszinték, amikhez nálam ilyet kellene használni. A szerepjátékokkal semmi bajom, csak szeretném hogy közben a partnerem különséget tudjon tenni "nem" és nem között.
A magázástól és a folyamatosan elvárt gazda/szolga megszólításoktól kiráz a hideg.

Alapvetően a domináns férfiakhoz vonzódom, szeretem azt hogyha a partnerem nagyobb vagy erősebb nálam, és a helyemre tud tenni akár ha kell, de persze egy kreatív elme is könnyen helyettesítője lehet ennek, aki élvezettel tudna néha egy kicsit gonosz lenni velem :)
Nagyon vágyom arra is, hogy valakivel megint kötözéses, bondage-os játékokat játszak, úgyhogy keresek akár valaki olyat is, akivel szex nélkül élvezhetnénk kiszolgáltatottságomat, vagy akár oda-vissza is...

edit: szóval egy kis ideje már itt vagyok, lett is innen pár élményem, jó is rossz is, sok újat nem tudok mondani, valahol az énem legmélyén még mindig várom a fekete lovagomat, de megjátszani akárkinek hogy valami aranyos 5 csillagos idomítható szexrabszolga tárgy lennék már nincs sok kedvem.

Partner

Singles
Dominant Male, Fetisist Male, Switch Male, Switch TV or TS

Age: 21-40 year

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Virtual-relationship / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

English, Hungarian, Japanese

Interests in BDSM

I would try

Chastity belt, Closure, Collar, Mask, Whip

Maybe

Sadism, Slaps

Exciting

Anal sex (receive), Bite, Bondage, Breath controll, Cross-dressing, Domination, Foot worship, Hair pulling, Humiliation, Nippers, Oral sex (give), Spanking

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, Archery, Computer, Internet, Play, Science

Music

Acid, Alternative, Drum'n'bass, Electronic, Goa, Jazz, Musical, Punk, Rave, Reggae, Rock, soul

Movies

Anime, Fantasy, Horror, Sci-fi, Sex/porn, Tale, Thriller