calestian - Submissive Male

1
All BDSM partners » Servants, Slaves » calestian - Submissive Male
calestian
25 years old, Submissive Male, 188 cm, 75 kg
Residency: Hungary, Budapest
Last login: 2016. 12. 20.
Registration time: 2016. 09. 26.
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Szia!


Régóta foglalkoztat az a kérdés milyen lenne felszarvazott "jófiúként" élni egy lány mellett.

Ez alatt a következőket értem:
Egy elsősorban a hagyományos értékeken alapuló kapcsolatot. Akár komolyat is, sőt így lenne a legérdekesebb. Azonban te minden következmény nélkül szabadon flörtölhetsz, szabadon lefeküdhetsz bárkivel, ha SZERETNÉL. El is mesélheted, sőt.
Nyugodtan megemlítheted az emberek között sétálva, hogy másnak milyen helyes arca van, jó teste, stb. Bátran pasizhatsz közvetlen mellettem is, engem akár hamisan a testvérednek, kollégádnak, ismerősödnek feltüntetve, ha a helyzet úgy kívánja.
Ez például olyan nőkhöz szól, akiknek már sokszor volt féltékenykedő pasijuk és gondolatban eljátszottak már ezzel a kérdéssel. Esetleg volt olyan kissé papucs párjuk akik, -ha nem is ilyen szinten- de sok mindent elviselt nekik.
Ahogy írtam az elején. Alapvetően a hagyományos értékekre építkező kapcsolatot képzelek el. Tehát nem mindegy nekem sem, hogy kivel teszem ezt. Mivel nem pusztán szexuális vágyaim kiélésére akarlak felhasználni. Mitöbb egy csupán erre alapozó kapcsolat érdektelen is lenne tét hiányában. Ennek tükrében a szó jó értelmében ismerkedni szeretnék először.

Partner

Singles
Dominant Female, Switch Female

Aim of search

Correspondence, meeting / Social-programmes,-leisure / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

Anal plays, Anal sex (give), Anal sex (receive), Ass licking, CBT, Chastity belt, Dildos, Gangbang, Humiliation, Milking, Nippers, Oral sex (give), Oral sex (receive), Pain, Piss, Punishment, Role playing, Slaps, Spanking